LIVE SHOW: Dara cântă în deschiderea show-ului „The Motans Grand Concert”

<span class='prepend'>LIVE SHOW:</span> Dara cântă în deschiderea show-ului „The Motans Grand Concert”

Denis Roabeș, artistul The Motans, se pregătește de concertul de cea mai mare anvergura din cariera sa, iar surprizele pregătite pentru cei care vor veni pe data de 31 mai la Arenele Romane sunt, de asemenea, de amploare. DARA este una dintre artistele care vor cânta în deschiderea show-ului organizat în parteneriat cu LIDL și powered by KISS FM. Alături de ea, Lucia va susține un concert în deschidere, iar Irina Rimes este invitat special.

DARA a lansat alaturi de Global Records single-ul „Istoria unei fete”, după „Fie ce-o fi”, colaborarea cu artiștii Carla’s Dreams, INNA și Antonia. Ea a devenit cunoscută în Republica Moldova împreună cu echipa YouBeSC Creative Institute, cucerind publicul de acolo în urma participării la Selecția Națională pentru Eurovision. În primăvara anului 2018, DARA a lansat single-ul „Mii de ori”, iar în toamnă, „Înapoi”, o colaborare cu alt DJ. În martie 2019, DARA a lansat cel mai nou single al ei, „La costum”, compus alaturi de Denis Roabes, Alex Cotoi si David Ciente.

Astăzi au fost puse în vânzare și biletele VIP, prin intermediul cărora spectatorii vor avea parte de o experiență la înălțime. Ei vor avea acces la zona special destinată lor, unde vor urmări show-ul de pe o platformă aflată la 2 metri înălțime față de restul spectatorilor. Pe lângă asta, ei vor avea acces la propriul lor bar, totul pentru a rămâne cu o amintire senzațională legată de acest concert. Biletele pot fi achiziționate de aici: https://bilete.themotans.com/

Din playlist-ul „The Motans Grand Concert” nu vor lipsi piesa de debut „Versus” care a devenit un adevărat fenomen pe piața muzicală, „Înainte Să Ne Fi Născut”, „Jackpot”, „Weekend” ft. Delia, declarată piesa anului 2017, cu peste 25 de milioane de vizualizări pe YouTube sau “POEM” feat. Irina Rimes, piesa ce se afla momentan pe #1 Shazam Romania si inregistreaza aproape 5 milioane de vizualizari la numai 2 saptamani de la lansare. The Motans a reușit de-a lungul timpului să creeze o conexiune aparte cu publicul, nu doar prin magia muzicii și a versurilor, ci și a imaginilor pe care le împletește perfect, dăruind experiențe în care oricine se poate regăsi.

Piesa „Versus” a înregistrat, până în prezent, aproape 23 de milioane de vizualizări pe YouTube.  

„Versus”

„Înainte să ne fi născut”, piesa cu peste 14 milioane de vizualizări pe YouTube, a avut o ascensiune rapidă, a ocupat locul I în topurile radio încă din prima lună, unde a rămas timp de mai multe săptămâni la rând.

„Înainte să ne fi născut”

„My Gorgeous Drama Queens” este primul album The Motans și a fost lansat pe 7 martie 2018. Printre piesele incluse pe album se numără „August”, „Nota de plată”, „Versus”, „Drama Queen”, „Friend Zone”, „1000RPM”, dar și „Weekend”.Din ultimele 24 de ore
Inchide