INTERVIU: 22 de întrebări – Corina Caragea: „Goana după un corp perfect naște frustrări și chiar probleme de sănătate!”

<span class='prepend'>INTERVIU:</span> 22 de întrebări – Corina Caragea: „Goana după un corp perfect naște frustrări și chiar probleme de sănătate!”

Am stat de vorbă cu vedeta TV Corina Caragea despre iubire, fericire, greșeli, frici, România și am descoperit o persoană deschisă, inteligentă, rațională, care prețuiește mai mult ca orice loialitatea, punând mare preț pe autenticitate.

Să nu uiți niciodată de unde ai plecat, pare să fie un lucru foarte important pentru Corina.

Și pentru că ne place să îți prezentăm vedetele EXACT așa cum sunt ele în realitate, o poți descoperi pe prezentatoarea știrilor sportive de la PRO TV chiar prin cuvintele ei. Enjoy!

Cum te-ai descrie în cel mai sincer mod posibil?

Sinceră, corectă și încăpățânată.

 Tu în copilărie vs tu în prezent-care sunt lucrurile care s-au schimbat și care sunt cele care au rămas la fel?

Sunt la fel de precaută, cântăresc orice decizie și nu mă arunc cu capul înainte. Acum știu mai bine să îmi dozez timpul – ce/cine merită sau nu timpul meu, cea mai prețioasă resursă.

Care este cea mai mare năzbâtie pe care ai făcut-o când erai mică și pentru care ai fost pedepsită?

Mi-am speriat bunicii foarte tare când am vrut să mă ascund în porumb, dar m-am rătăcit și pe o ploaie torențială m-au căutat prin tot satul. Și eu m-am speriat tare atunci, căci nu mai găseam drumul spre casă.

Povestește-mi o greșeală făcută la maturitate, una care te-a învățat o lecție după ce ai făcut-o.

M-am ghidat după prejudecăți și am ocolit mulți ani Thailanda în traseele mele de vacanță. Pentru că auzisem eu că e murdară, că faci enterocolită dacă mănânci de pe stradă, că e periculos.

Când am ajuns acolo am văzut această față a Thailandei, ea exista, însă am ales să mă bucur de părțile ei frumoase – peisajele, mâncarea, prețurile bune și ospitalitatea localnicilor.

Prejudecățile nu își au locul în niciun domeniu și nu e ok să îți faci o părere despre un loc sau o persoană din ce îți povestesc alții.

Ce-ți place cel mai mult la tine-atât fizic, cât și trăsătură de caracter – și de ce?

Pfff…Cred că am primit o educație bună, să fiu corectă, loială, să nu uit de unde am plecat, să nu mă mint și nici să nu-i mint pe ceilalți și toate astea cred că sunt atribute valoroase mai ales în societatea în care trăim. Zâmbetul cred că este un atu al meu.

Ce nu-ți place deloc la tine-atât fizic, cât și trăsătură de caracter – și de ce?

Sunt ok cu orice parte a corpului meu, știu ce mă avantajează și ce nu, nu am un corp perfect și nici nu îmi doresc asta cu ardoare. Cred că goana asta după un corp perfect este nocivă tare. Naște frustrări și chiar probleme de sănătate.

Așa că atâta timp cât mă simt bine în corpul meu și am grijă să-l păstrez în limitele normalului, să am un echilibru atât la masă cât și la sala de sport, totul este în regulă. Ce nu îmi place la mine? Că întârzii. Mereu îmi propun să fiu punctuală și nu îmi iese.

 Ce înseamnă pentru tine statutul de persoană publică?

O responsabilitate care crește direct proporțional cu audiența sau numărul de urmăritori în social media.

Așa că trebuie să am mare grijă ce fac, cum mă port, cu cine mă asociez că imagine, ce aleg să expun din viața mea privată și ce nu.

Pentru că impactul este major și orice greșeală pe care o fac, doar om sunt, capătă dimensiuni diferite de cele ale unui om care are o meserie neexpusă public.

Care crezi că este diferența între a fi o persoană publică la nivel internațional și una în România-ce crezi că ar fi schimbat la tine dacă ai fi fost recunoscut la nivel global?

Apreciez vedetele care ajunse la un nivel mare de celebritate nu își pierd capul, știu să își gestioneze capitalul de imagine, să reziste tentațiilor care apar și rămân aceleași fiice, aceeași frați, prieteni, ca înainte.

Nu își pierd baza, educația primită acasă și oamenii cu adevărat valoroși din jur – cei care au fost acolo de la început. Puține reușesc asta. Deci așa aș fi încercat și eu. Să îmi păstrez caracterul.

Te consideri o persoană asumată – de ce?

Da. Pentru că niciodată nu am purtat măști. Ceea ce am spus și ceea ce am arătat a fost mereu în acord cu ce am simțit și am crezut, indiferent că unora nu le-a plăcut.

Povestește-mi un moment care ți-a schimbat viața la un moment dat (și cum s-a întâmplat asta).

Nu am un moment de acest fel. Sunt constantă în tot ceea fac și calculez fiecare pas. Probabil că telefonul primit acum 14 ani de la Costi Mocanu, care mi-a deviat drumul spre PRO TV, a fost o cotitură de destin, însă nici înainte nu eram departe de această zonă. Lucram deja într-o televiziune și studiam jurnalismul la facultate.

Ce înseamnă pentru tine fericirea?

Cred că este un moment. Mai multe momente mici. Și nu are legătură cu nimic material și nici nu depinde de alți oameni din jur, ci numai de noi înșine.

 Care este cea mai mare frică a ta?

 De apă.

Care sunt calitățile pe care le apreciezi la o femeie?

Chiar feminitatea. Și fără să își piardă independența.

Care sunt calitățile pe care le apreciezi la un bărbat?

Verticalitatea, capacitatea de a-și doza orgoliul și a jongla cu blândețea și masculinitatea în același timp.

Care este cea mai mare luptă pe care ai dus-o până în prezent?

Sunt pașnică de obicei, evit luptele.  În general mai am lupte între ce simt și ce gândesc.

Care crezi că sunt lucrurile pe care ar trebui să le discutăm public, astfel încât să schimbăm societatea românească într-una mai bună?

Multe, care ar trebui predate și discutate încă din școală, căci educație nu înseamnă numai mate, română etc, ci și cum să ne gestionăm emoțiile, cum să avem grijă de natură, cum să ne gestionăm banii, cât de important este să votezi sau ceea ce mănânci. Cred că încă sunt multe teme tabu și mentalități învechite. 

Care sunt momentele în care minți?

Când nu vreau să rănesc pe cineva drag, îi ascund adevărul sau îl cosmetizez puțin.

Ce apreciezi cel mai mult la prietenii tăi?

Loialitatea. Am aceiași prieteni de 15 ani dacă nu mai mult.

Povestește-mi un moment în care te-ai simțit cu adevărat fericită.

 O, sunt multe. De exemplu, de ziua mea, atunci când am împlinit 30 de ani. Eram exact în locul în care mi am dorit, cu omul potrivit.

 Ce prețuiești cel mai mult dintre lucrurile pe care le ai-și de ce.

 Material? Câteva bijuterii fine și extrem de valoroase prin cei care mi le-au dăruit.

Ce-ți place să faci cel mai mult și de ce?

 Să călătoresc. Pentru că odată cu granițele ți se deschid și mințile și sufletul. Cred că te îmbogățești.

Dacă ai putea să trăiești oriunde în lumea asta, unde ai locui și de ce?

 Spania. Mi se potrivește mănușă și are de toate – mâncare bună, muzică bună, oameni relaxați și veseli, arhitectură, cultură, plajă, tot ce îi trebuie.

 BONUS:

Ce crezi că mai au românii de învățat?

Să renunțe la expresii de genul: merge și așa, oricum nu se face nimic, asta e țara. Să nu își mai hulească țara, să respecte mai mult natura și moștenirea pe care o are această țară și să meargă la vot.Din ultimele 24 de ore
Inchide