RELAȚII: 5 semne că urmează să vă despărțiți

<span class='prepend'>RELAȚII:</span> 5 semne că urmează să vă despărțiți

Să vorbim despre iubire. Sex. Relații. Cupluri.

Într-un univers în care totul este pe fast-forward, ajungem să devenim străini în aceeași casă și să nu mai știm nimic despre omul care la un moment dat era TOTUL.

Poate e momentul să te gândești la tine și la ceea ce îți dorești. Dacă ai ajuns aici, înseamnă că ai deja unele îndoieli. Uite cele 5 semne care arată, de obicei, că urmează să vă despărțiti:

Prezența celuilalt te enervează

Cele mai mici detalii ajung să te scoată din sărite: cum vorbește, cum soarbe, ticurile nervoase. Lucruri pe care înainte abia le băgai de seamă, devin enervante. E un semn că relația s-a degradat.

Preferi să faci activitățile fără celălalt

Parcă ieși mai des în oraș fără partenerul tău, te duci la evenimente, ieși cu prietenii, te înscrii la tot felul de cursuri. Și niciunul din lucrurile astea nu îți implică deloc jumătatea. E un semnal că încerci să te îndepărtezi, pas-cu-pas.

Sexul e din ce în ce mai rar

Și nici măcar nu prea mai ai chef. Se transformă într-o obligație. Un act care trebuie bifat. Dar nu mai e pasiune, nu îți mai e drag de celălalt, nu mai e pasiune, nu mai e dorință.

Dispar momentele de tandrețe

Chestiile mici: trezitul de dimineață împreună, dormitul îmbrățișați, gătitul împreună, făcut baie cu spumă, râs din tot felul de prostii – au dispărut. Nu mai e tandrețe, afecțiune. Se instalează răceala.

Nu e prima persoană cu care vrei să împărtășești bucuriile sau supărările

Dacă într-o situație extremă de fericire sau tristețe nu e primul om pe care îl suni…înseamnă că sunteți pe finish. Dacă nu e constant în gândurile tale, nu te poți baza și nu știi că e acolo necondiționat, mai bine pune-i punct.

Dacă te regăsești în cele de mai sus, ar fi cazul să îți reevaluezi relația. Cu toții merităm să trăim povestea aceea frumoasă de iubire care să ne facă să ne simțim cei mai iubiți oameni de pe planetă.

Dacă simți că e o permanentă luptă cu certuri și compromisuri, poate că nu ești cu persoana potrivită.Din ultimele 24 de ore
Inchide