VIITOARE MAME: 5 vedete din România care sunt acum însărcinate

<span class='prepend'>VIITOARE MAME:</span> 5 vedete din România care sunt acum însărcinate

S-a nimerit ca în această perioadă a anului mai multe vedete din România să fie însărcinate în același timp.

Am făcut o listă cu 5 dintre ele, toate s-au lăudat pe Instagram și sunt foarte fericite de „minunea” pe care o trăiesc.

Diana Dumitrescu

Diana Dumitrescu a anunțat pe pagina ei de Facebook că este însărcinată. Actrița are 35 de ani și este pentru prima oară când va deveni mamă.

„S-a întâmplat o minune. Ne-a binecuvântat Dumnezeu atunci când ne aşteptam mai puţin”, a notat Diana în dreptul imaginii în care-și arată burtica.

Karmen

Karmen trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Bogdan Căplescu și, la doar 21 de ani, artista va deveni mămică.

„Sunt extrem de emoționată și-mi aștept îngerașul cu nerăbdare.”, a scris ea pe Instagram.

Alessandra Stoicescu

Prezentatoarea de la Antena 1 a anunțat de curând că este însărcinată cu primul ei copil. Într-o postare recentă pe Instagram, ea a mărturisit că a depășit provocarea alegerii hainelor potrivite pentru o femeie gravidă:

„Ne facem de cap amândouă la prima joacă de-a ședința foto. Am depășit provocarea: cu ce mă îmbrac?! Am ignorat sfaturile cu rochii largi și bluze care să acopere. Așa mă simt cel mai bine.”

Flavia Mihășan

Flavia așteaptă și ea cu nerăbdare momentul în care i se va naște primul copil. Fosta prezentatoare a emisiunii „Neața cu Răzvan și Dani” a dezvăluit că va avea un băiețel. Tatal copilului este Marius Moldovan, un dansator profesionist pe care l-a  cunoscut la repetitiile pentru musicalul „Mamma Mia!”.

Lavinia Pîrva

La 34 de ani, Lavinia Pîrva trece printr-una dintre cele mai fericite perioade din viața ei, fiind însărcinată cu primul copil al său şi al lui Ştefan Bănică Jr.

Artista va naște un băiețel la începutul verii.Din ultimele 24 de ore
Inchide