FĂRĂ FUMURI: 6 vedete din România care s-au lăsat de fumat – află cum au reușit

<span class='prepend'>FĂRĂ FUMURI:</span> 6 vedete din România care s-au lăsat de fumat – află cum au reușit

Pe 17 martie se împlinesc fix 3 ani de când a intrat în vigoare „Legea antifumat”. La momentul respectiv toți fumătorii s-au plâns și revoltat. Însă, în timp, din ce în ce mai multă lume s-a adaptat la această măsură și, de asemenea, mulți s-au și lăsat de fumat.

De fapt, lăsatul de fumat a devenit un trend și printre personalitățile din România. Îți prezentăm mai jos 6 vedete care au făcut acest pas:

Iulia Vântur

Prin vara anului trecut, întoarsă în țară, Iulia Vântur a vorbit în cadrul unei emisiuni TV despre motivele pentru care a luat în greutate și a „dat vina” pe lăsatul de fumat:

„Am revenit ușor la ceea ce eram înainte. Am luat în greutate și pentru că am renunțat la fumat, pentru că am început să iubesc prea mult mâncarea indiană și ca urmare a unui tratament pe care l-am urmat acum ceva timp”. 

Mihai Bendeac

Starul Antenei 1 a anunțat de curând că a renunțat la țigări. Nu a renunțat total la nicotină, pentru că încă mai fumează țigară electronică:

„Mai fumez doar electronică în cantitate controlată.”

Florin Busuioc

Prezentatorul Pro Tv s-a confruntat cu probleme grave de sănătate în ultima perioadă, dar, cel puțin, acestea l-au făcut să renunțe la un viciu de care de mult timp voia să se lase. Într-un interviu recent, întrebat care e cel mai mare regret al său, Busu a răspuns:

„Că m-am apucat de fumat. Uraaaa! M-am lăsat de fumat!”

sursă foto: protv.ro

Andreea Raicu

Andreea Raicu are deja 7 ani de când s-a lăsat de fumat. În 2012 ea scria pe blogul său o confesiune despre cum s-a apucat de fumat, pentru a-i motiva pe alții să se lase:

„Am început să fumez când eram în liceu, cred că aveam 17 ani. În 14 ani am fumat peste 100.000 de ţigări şi într-o zi am spus: STOP!, de azi nu mai fumezi! Nu am citit cărţi, nu am luat pastile, n-am folosit plasturi. Am decis că nu mai vreau să fiu dependentă de ceva ce-mi face rău. Nu a fost uşor la început, dar a fost mult mai simplu decât am crezut! Şi ştiţi ceva? Nu m-am îngrăşat (asta era una dintre spaimele mele cele mai mari).”

Andreea Berecleanu

La momentul adoptării legii antifumat, Andreea Berecleanu se număra printre susținătorii acesteia. Ea spunea că e deranjată de fumul de țigară, chiar dacă a fost la un moment dat fumătoare:

„Singura prelegere prin care eu aş putea sa fiu credibila faţa de copiii mei este propriul exemplu. Eu am fumat, la un moment dat, ocazional, însă pentru ei m-am lasat definitiv. Trebuie să fiu eu un exemplu pentru ca să le pot pretinde ceva.”

Gabriela Cristea

La începutul anului, Gabriela Cristea mărturisea în cadrul unei emisiuni TV, că în urmă cu 10 ani obișnuia să fumeze, dar că decizia de a se lăsa de fumat a fost una dintre cele mai bune din viața ei.

„Nu există treptat. Ori te laşi, ori nu te laşi. Şi nu există că nu poţi. E în mintea ta. Eu o singură dată în viaţa mea am vrut să mă las de fumat şi m-am lăsat. Şi am 10 ani de când nu fumez şi sunt foarte fericită.”

View this post on Instagram

#tcb #party #kanald #go4gold

A post shared by Gabriela Cristea (@gabrielacristeaclonda) onDin ultimele 24 de ore
Inchide