PEDEAPSĂ: A fost nevoit să plătească 5.600 de lire amendă – motivul este fantastic

<span class='prepend'>PEDEAPSĂ:</span> A fost nevoit să plătească 5.600 de lire amendă – motivul este fantastic

Pasagerul unui avion a fost nevoit să plătească 5.600 de lire amendă companiei de zbor din cauza faptului că a aruncat monede în motorul aeronavei, înainte de decolare, pentru a-i aduce noroc.

Bărbatul cu numele de familie Li a aruncat două mici monede înspre motorul avionului, cât se afla pe scara de îmbarcare, în timpul unui zbor domestic în China centrală.

Acțiunea sa a făcut ca zborul să fie anulat, din cauza motivelor de securitate, iar un număr mare de pasageri au fost nevoiți să aștepte în aeroport, noaptea târziu.

FOTO: Dată jos din avion pentru indecență

Incidentul a avut loc în luna iulie a anului 2017, în cadrul aeroportului Wuhan Tianhe International Airport, unul dintre cele mai importante din China.

Motivul pentru care știrea a ieșit din nou la suprafață are legătură cu faptul că întâmplarea a ajuns în fața legii, iar decizia judecătorilor în ceea ce-l privește pe Li a fost dată abia acum.

Li a spus că a aruncat monedele pentru a avea noroc și parte de un zbor sigur, inspirat de conversația pe care a avut-o cu alți pasageri în zona de îmbarcare.

După ce alți oameni l-au văzut făcând acest gest, au anunțat însoțitorii de bord, iar poliția a venit imediat pentru a-l lua pe Li din avion.

Compania de zbor l-a dat în judecată, iar judecătorii au hotărât în favoarea acesteia – bărbatul urmând să plătească desbăgubiri în valoarea de aproximativ 8000 de lire.

A avut loc și un al doilea proces, iar suma finală pe care Li trebuie să o plătească este de 5.600 de lire.

Background:

În cultura chineză, se consideră semn de noroc dacă arunci monede în zbor către o țintă bine definită, cum ar fi un templu, o statuie sau, în cazul de față, un avion.

Deși țara are milioane de oameni, peste 70% din populația acesteia nu a mers niciodată cu avionul, motiv pentru care oamenii țin foarte mult la etichetă și la reguli.Din ultimele 24 de ore
Inchide