TRENDING: Al doilea concert 5GANG de la Arene, peste 50 % sold în doar o săptămână

<span class='prepend'>TRENDING:</span> Al doilea concert 5GANG de la Arene, peste 50 % sold în doar o săptămână

5 GANG – 24/7, 1 Iunie 2019, Arenele Romane – două showuri în 24 de ore! La cererea fanilor, 5GANG va susține pe 1 iunie nu unul, ci două concerte. Asta știai deja…

FORȚĂ! 5GANG a anunțat un al doilea concert, tot pe 1 iunie, tot la Arenele Romane

Ce nu știai e că după ce primul show a fost sold out la scurt timp de la punerea în vânzare a biletelor, acesta fiind și un record pentru o trupă românească, cel de-al doilea concert anunțat pentru aceeași zi a reușit să vândă în numai o săptămână peste 50% din bilete.

Asta înseamnă că dacă nu ai bilet până acum, e foarte posibil să rămâi fără, dacă nu te grăbești.

Biletele sunt disponibile pe https://bilete.5gang.ro/

„N-am mai făcut niciodată ceva de genul ăsta și vă zic că avem emoții combinate cu foarte, foarte mult entuziasm. Credem că o să iasă ceva foarte drăguț și suntem convinși că o să fiți acolo cu noi, trup și suflet, și o să impărtășim o energie frumoasă”, a mărturisit Selly fanilor într-un vlog lansat imediat după anunțul celor două concerte din aceeași zi.

5GANG – Anunț important

Așa se face că pe 1 iunie 2019, la Arenele Romane, fanii 5GANG vor avea parte de două show-uri în 24 de ore: de la 14:00 la 16:00 și de la 19:00 la 21:00. Cu ocazia evenimentului va avea loc și sesiunea de meet and greet pentru fanii ce au achiziționat acest tip de bilet.

5 GANG – 24/7, 1 Iunie 2019, Arenele Romane este un eveniment Global Events și Global Talent United, în parteneriat cu BestMusic Live Concerts, powered by Virgin Radio.Din ultimele 24 de ore
Inchide