FLEX: Ariana Grande nu a mai vrut să participe la Grammy, dar asta nu înseamnă că nu s-a fotografiat în rochia special creată pentru show

<span class='prepend'>FLEX:</span> Ariana Grande nu a mai vrut să participe la Grammy, dar asta nu înseamnă că nu s-a fotografiat în rochia special creată pentru show

Ariana Grande a refuzat să mai participe la cea de-a 61-a ediție a premiilor Grammy 2019, dar asta nu înseamnă că nu s-a putut bucura de rochia minunată creată special pentru ceremonie.

Designerul Zac Posen i-a creat o rochie de bal absolut spectaculoasă, iar Ari, chit că n-a fost pe covorul roșu, a fost vedeta unui pictorial inedit.

Prietenul ei și fotograful Alfredo Flores i-a sărit în ajutor și a venit să-i facă poze acasă. Artista le-a postat pe contul ei de Instagram, spre bucuria milioanelor de fani care o urmăresc.

View this post on Instagram

🖤

A post shared by Ariana Grande (@arianagrande) on

Până și Myron, câinele pe care Grande l-a adoptat după moartea lui Mac Miller, s-a arătat mega încântat de outfit-ul stăpânei sale.

View this post on Instagram

just a surfin boy @zacposen

A post shared by Ariana Grande (@arianagrande) on

Ah, și ca look-ul să fie complet, Ari s-a accesorizat cu niște cercei Borgioni din diamante, iar la gât are un choker Butani, făcut special pentru ea.

Se pare că lanțul are peste 1000 de diamante și costă undeva la 380.000 de dolari. Până la urmă, dacă tot ai bani și nu ieși din casă, de ce să nu te bucuri de ei, nu?

Context

În cadrul Grammy-urilor, Ariana a câștigat primul Grammy din viața ei, dar ea nu a participat la gală, din cauza unui conflict pe care l-a avut cu producătorul show-ului, Ken Ehrlich.

Ariana trebuia să cânte o piesă, dar Ken a acuzat-o de lipsă de creativitate. Grande s-a supărat pe aceste minciuni și le-a spus fanilor cum Ehrlich n-a lăsat-o să cânte una dintre piesele alese de ea, motiv pentru care a zis pas la show.Din ultimele 24 de ore
Inchide