PERICOL: Automatele de cafea din toată țara, verificate de inspectorii de la protecţia consumatorilor

<span class='prepend'>PERICOL:</span> Automatele de cafea din toată țara, verificate de inspectorii de la protecţia consumatorilor

Românii au făcut o adevărată pasiune pentru cafeaua ieftină, de la automatele care se regăsesc la orice colţ de stradă. Din păcate, se pare că această nu este deloc sănătoasă, dimpotrivă.

Autorităţile avertizează că aceste automate pot reprezenta un pericol pentru sănătate. De exemplu, inspectori de la protecţia consumatorilor au descoperit că în unele automate de cafea laptele fusese înlocuit cu un albitor.

În altele s-au descoperit cuiburi de gândaci. Și, de asemenea, multe dintre acestea ar fi racordate la surse îndoielnice de apă.

Protecţia consumatorului a anunțat că în următoarea perioadă va efectua verificări la automatele de cafea din toată ţara, din cauza numărului din ce în ce mai mare de sesizări primite din partea clienților.

Marius Pîrvu, preşedinte ANPC, a mai specificat că automatele de cafea nu au voie să funcţioneze outdoor, numai indoor, și doar dacă sunt branșate la o reţea de apă.Din ultimele 24 de ore
Inchide