SERIAL: Autorul George R.R. Martin nu știe exact ce să simtă despre finalul „Game of Thrones”

<span class='prepend'>SERIAL:</span> Autorul George R.R. Martin nu știe exact ce să simtă despre finalul „Game of Thrones”

George R.R. Martin, autorul cărților din spatele serialului „Game of Thrones”, nu prea știe ce să simtă despre finalul show-ului.

El încă nu a terminat seria „A Song of Ice and Fire”, chiar dacă finalul GOT va avea premiera luna următoare, și regretă că nu a putut ține pasul cu HBO.

R.R. Martin a început cărțile în 1996, iar cea mai recentă, cartea cu numărul 5, a fost lansată în urmă cu 8 ani.

A fost o aventură incredibilă și aproape toată a fost minunată. În mod evident, mi-ar fi plăcut să termin cărțile mai devreme, astfel încât serialul să nu mi-o ia înainte. Nu am anticipat niciodată asta”, a spus Martin într-un interviu acordat celor de la Entertainment Weekly.

A mărturisit că are „mixed feelings” despre finalul GOT, dar consideră că întreaga experiență a fost una pozitivă.

„Game of Thrones” a urmărit îndeaproape cărțile scrise de Martin până când, în sezonul 6, a luat-o pe drumul propriu, chiar dacă autorul a continuat să aibă păreri asupra scenariului sau chiar a scris episoade.

Nu am citit scenariul pentru sezonul 8 și nici nu am ajuns pe platourile de filmare, deoarece am lucrat la cartea „The Winds of Winter”.

Știu unele lucruri, însă personajele vor avea anumite particularități la care s-au gândit producătorii pe cont propriu. Și, evident, m-au depășit în urmă cu mulți ani, așa că este posibil să existe discrepanțe.

Autorul și-a asigurat fanii că „timpul nu este pierdut pentru el” și că speră să mai trăiască ceva vreme, deoarece mai are multă muncă în față, mai ales că trebuie să încheie seria „Song of Ice and Fire”.

Citește și:

Primul trailer pentru sezonul 8 din Game of Thrones – 22 de milioane de oameni l-au văzut în 24 de oreDin ultimele 24 de ore
Inchide