CONFESIUNE: Care e motivul pentru care actorul Michael B. Jordan a avut nevoie de terapie după filmul Black Panther

<span class='prepend'>CONFESIUNE:</span> Care e motivul pentru care actorul Michael B. Jordan a avut nevoie de terapie după filmul Black Panther

Black Panther a fost unul dintre cele mai bune filme din 2018, o arată și cele 6 nominalizări pe care le-a primit la această ediție a Premiilor Oscar. Însă, pentru Michael B. Jordan, unul dintre actorii principali, totul a avut un preț destul de mare.

Într-un interviu recent, el a mărturisit că pregătirile pentru rolul negativ, cel al lui Erik Killmonger, au lăsat urme adânci în psihicul său și, pentru a se recupera, a avut nevoie de terapie.

Am petrecut foarte mult timp singur. M-am gândit că Erik a crescut fără a avea prea mulți oameni în jurul său. Nu a avut oameni cu care să poată vorbi despre acest loc numit Wakanda, despre care nimeni nu știa că există.”, a povestit Michael B. Jordan.

De asemenea, el a mai spus că durerea și furia care făceau parte din ADN-ul personajului Killmonger, au ajuns să se instaleze și în mintea sa.

Toate acestea l-au dus în punctul în care și-a dat seama că minte nu-i mai funcționa cum trebuie: „Ajunsesem să nu-mi mai doresc să fiu înconjurat de oameni care-mi erau dragi, care mă iubeau.

Din fericire, starea actorului s-a îmbunătățit după ce a luat decizia de a se duce la terapie.

Terapia, să pot vorbi cu cineva despre toate aceste sentimente negative, m-a ajutat enorm. Ca bărbat, ești de multe ori judecat pentru astfel de slăbiciuni. Însă eu nu împărtășesc această părere. Cred că toată lumea trebuie să se deschidă și să vorbească.”, a mai declarat actorul.Din ultimele 24 de ore
Inchide