DEZVĂLUIRE: Cum a murit Keith Flint, solistul trupei The Prodigy

<span class='prepend'>DEZVĂLUIRE:</span> Cum a murit Keith Flint, solistul trupei The Prodigy

Keith Flint, solistul trupei The Prodigy, a murit la vârsta de 49 de ani, pe data de 4 martie 2019. Medicii legiști au dezvăluit cauza morții solistului, declarată de autorități ca nefiind suspectă.

Keith Flint s-a spânzurat, după cum se arată în raportul provizoriu al legiștilor; rezultatele analizelor toxicologice sunt încă așteptate.

Cântărețul a fost descoperit fără semne vitale în casa sa din Dunmow, Essex, iar la scurt timp după nefericitul eveniment, Liam Howlett, co-fondatorul The Prodigy a anunțat că Keith s-a sinucis.

Cu doar două zile înainte să-și pună capăt zilelor, Flint a participat la un maraton în Chelmsford, iar înainte de asta abia se întorsese recent dintr-un turneu în Australia.

Muzicianul suferea de depresie, iar apropiații săi susțin că starea lui s-a adâncit după ce a fost părăsit de soția lui, modelul și DJ-ul japonez Mayumi Kai.

În interviuri pe care le-a acordat cu ani în urmă, Keith a spus că s-a luptat cu drogurile, depresia și alcoolul, iar Kai este cea „care l-a salvat”.

Întotdeauna mi-am zis că, în momentul în care voi simţi că «mi-am terminat treaba», mă voi sinucide. Jur că asta nu înseamnă sinucidere, ci e, în definitiv, o chestiune pozitivă.

În momentul în care voi începe să fiu o povară pentru alţii, va fi momentul în care mă veţi vedea în faţa unui autobuz. Nu mă tem de ceea ce sunt.

Vreau doar să pot privi înapoi şi să ştiu că am trăit ceea ce eu consider o viaţă plină. Asta-i tot. Zile fericite”, a spus în 2015 artistul pentru FHM.

Despre Flint

Keith s-a alăturat celor de la The Prodigy, band format de Liam Howlett în 1990, ca dansator, în anii ’90, iar mai târziu a devenit solist, alături de rapperul Maxim.

Flint a cântat cele mai cunoscute piese ale trupei – „Firestarter“ şi „Breathe“ –, care au ocupat primele locuri în topurile muzicale ale anului 1996.

Cu excepţia albumului de debut, lansat în 1992, toate cele şapte materiale discografice semnate The Prodigy au fost pe primul loc în topurile britanice, inclusiv cel mai recent, „No Tourists“, lansat în noiembrie 2018.Din ultimele 24 de ore
Inchide