SCHIMBĂRI RADICALE: Cum îți va influența viața lună plină din perioada echinocțiului de primăvară

<span class='prepend'>SCHIMBĂRI RADICALE:</span> Cum îți va influența viața lună plină din perioada echinocțiului de primăvară

Echinocțiul de primăvară dă startul primăverii astronomice, pentru toată emisfera nordică și are loc pe 20 martie, 2019.

Echinocţiul reprezintă momentul în care Soarele, în mişcarea sa anuală, trece prin punctul de intersecţie a eclipticii cu Ecuatorul ceresc, ziua fiind egală cu noaptea în orice loc de pe Pământ.

Cele două puncte de pe ecliptică, în care se află Soarele în momentul echinocţiului, se numesc puncte echinocţiale, fiind denumite punctul vernal şi, respectiv, punctul autumnal.

Astfel, există două fenomene: echinocţiul de primăvară şi echinocţiul de toamnă. La noi echinocţiul de primăvară se produce la ora 23, 58 m 28 s (ora Bucureştiului), potrivit www.astro-urseanu.ro.

De la un an la altul, echinocţiul de primăvară nu are loc la aceeaşi dată datorită faptului că anul calendaristic nu este egal cu anul tropic. Luna plină în Balanță din această perioadă și cum te afectează.

În cazul în care te simți mult mai determinat în această perioadă, atunci află că asta se datorează celor două evenimente astrologice puternice care au loc acum, informează horoscop.garbo.ro.

Echinocțiul din 20 martie, cât și Luna Plină în Balanță din 21 martie vor genera un sentiment de schimbare în fiecare dintre noi, atât în plan personal, cât și în cel colectiv.

Astrologii susțin că acum este vremea să ne mutăm atenția către armonia interioară, mai ales că echinocțiul este sărbătoarea Renașterii.

Toate aceste lucruri transformă Luna Plină din 21 martie din Balanță într-un moment caracterizat de energia echilibrului și a reconectării la forțele noastre interioare.

Așteaptă-te la schimbări pozitive radicale, schimbări de dinamică și atitudine în domeniul finanțelor și securității materiale și în domeniul sistemului nostru de valori, al principiilor care ne fundamentează viața.

Toate astea trebuie să se producă acum, dar indicat ar fi să se producă într-un mod gândit matur, și nu într-unul impulsiv.

Toate slăbiciunile și insecuritățile tale vor ieși la iveală pentru a fi rezolvate și vei fi provocat să înfrunți frica și limitarea, pentru a putea fi pregătit să treci la următorul nivel. Toate frustrările și nemulțumirile tale vor fi expuse provocărilor și vor avea parte de rezoluții benefice.

Ești încurajat să accepți schimbarea care deja începe să se întâmple și să faci în așa fel încât visurile tale să se întâmple. Nu privi aceste crize într-un sens negativ, deoarece toate se vor rezolva de la sine, într-un mod pozitiv.Din ultimele 24 de ore
Inchide