HIT: Dacă ai suferit în iubire, sigur te vei regăsi în noua piesă The Motans – „Invitat”

<span class='prepend'>HIT:</span> Dacă ai suferit în iubire, sigur te vei regăsi în noua piesă The Motans – „Invitat”

Cine nu a suferit din dragoste măcar o dată să ridice mâna sus. Nu vedem nicio mână ridicată, pentru că iubirea și despărțirea fac parte din viață, nu?

Cădem și apoi ne ridicăm și apoi cădem iar și tot așa – despre asta-i vorba, doar să nu uităm să mai și zâmbim pe parcurs.

Și pentru că tot vorbim de ciudățeniile vieții și chestiuni de amor, ce-ar fi să dai play la piesa de mai jos? Te asigurăm că merge perfect cu mood-ul ăsta!

„Invitat” este noua melodie lansată The Motans, cu o poveste dedicată iubirilor trecute, dezamăgirilor și jocurilor vieții care uneori sunt ciudate și greu de înțeles.

Viața e un lucru foarte interesant. Îți mulțumesc pentru tot ce ai fost în viața mea. Ești un om minunat și îți doresc să fii fericită”, spune solistul Denis Roabeș.

Melodia va avea parte și de un clip, o premieră pe piața de la noi – va fi lansat în curând și va fi primul din România realizat printr-o tehnică inovatoare, prin intermediul inteligenței artificiale pe zona de style transfer.

The Motans Grand Concert, 31 mai, Arenele Romane

Pregătește-te de un show inedit, cu un concept suprarealist, primul concert de anvergură semnat The Motans, un adevărat spectacol de lumini și proiecții.

Spectacolul este cel mai grandios event pe care artistul îl pregătește pentru fani, dar și pentru toți cei care vor să se bucure de un show live inedit.

Din playlist nu vor lipsi piesa de debut „Versus”, care a devenit un adevărat fenomen pe piața muzicală, „Înainte să ne fi născut”, „Jackpot” sau „Weekend” ft. Delia, declarată piesa anului 2017, cu peste 25 de milioane de vizualizări pe YouTube.

Efectul The Motans

De-a lungul timpului, Denis a reușit să creeze o legătură aparte cu publicul, nu doar prin magia muzicii și a versurilor sale, ci și prin imaginile pe care le împletește perfect, dăruind experiențe în care oricine se poate regăsi.

Nu e de mirare că piesele sale au fost mereu în cele mai relevante topuri si au fost difuzate de cele mai importante radiouri și televiziuni.

„Înainte să ne fi născut”, piesa cu aproape 11 milioane de vizualizări pe YouTube, a avut o ascensiune rapidă, a ocupat locul I în topurile radio încă din prima lună, unde a rămas timp de mai multe săptămâni la rând.

Anul trecut, The Motans a lansat mai multe piese care au fost imediat îndrăgite de public și susținute de radiouri și televiziunile muzicale.

După „Nota de plată”, INNA și The Motans s-au reunit pentru o nouă colaborare pentru piesa „Pentru că”. Cu peste 16 milioane de vizualizări pe YouTube, single-ul a fost intens difuzat de radiourile din România, ajungând piesa numărul 1 conform Mediaforest, un veritabil hit de vară.

PS: biletele pentru concertul din mail le găsești aici, iar până atunci abia așteptăm cu mare interes clipul la noua piesă.Din ultimele 24 de ore
Inchide