FOTO: Dată jos din avion pentru indecență

<span class='prepend'>FOTO:</span> Dată jos din avion pentru indecență

Dacă aveai cumva senzația că în avion poți să te îmbraci cum vrei, atunci află că lucrurile nu stau chiar așa.

O tânără de 21 de ani din Marea Britanie n-a avut chiar cel mai fericit zbor spre vacanță – în timp ce se deplasa din Birmingham spre Tenerife, însoțitorii de zbor ai liniei aeriene au venit la ea și au rugat-o să se îmbrace altfel de cum era, altfel va fi dată jos din avion.

Emily O’Connor era îmbrăcată cu o pereche de pantaloni largi și o bustieră neagră, iar angajații liniei aeriene au considerat că trebuie să se acopere, motiv pentru care au amenințat-o că o vor da jos din avion cu forța, dacă nu face asta.

Fata s-a apărat și a spus că nu a jignit pe nimeni, dar un alt pasager a început să strige spre ea: „Taci din gură, femeie patetică!

Scandalul a devenit și mai puternic, iar patru oameni de la securitate erau pregătiți să o dea jos din avion, cu tot cu bagaj. Noroc că verișoara ei i-a dat o jachetă și s-a acoperit.

Avionul nu a plecat până când nu m-am acoperit. Au făcut comentarii la microfon despre mine și m-au lăsat să tremur de supărare”, a notat Emily pe Twitter.

În urma unui sondaj pe care l-a făcut pe rețeaua socială, 85% dintre oamenii care au răspuns au zic că outfit-ul ei era decent. Ție cum ți se pare outfit-ul ei?Din ultimele 24 de ore
Inchide