REACȚIE: David Beckham a fost șocat în timpul unei farse la care a fost protagonist

<span class='prepend'>REACȚIE:</span> David Beckham a fost șocat în timpul unei farse la care a fost protagonist

James Corden, cunoscutul comediant din cadrul emisiunii „The Late Late Show”, este recunoscut pentru umorul său îndrăzneț, iar celebrul fotbalist David Beckham a avut șansa de a-l experimenta pe bune.

Beckham, 43 de ani, a fost protagonistul unei farse de zile mari, iar reacția lui în urma acesteia este una memorabilă.

David a fost omagiat la începutul acestei luni cu o statuie în faţa stadionului echipei Los Angeles Galaxy, pentru contribuţia avută la dezvoltarea campionatului american de fotbal.

Cu toate astea, înainte de a se bucura de adevărata sculptură, vedeta a fost victima unei păcăleli regizate de Corden.

El a fost invitat să vadă statuia, iar în clipa în care i-a fost dezvăluită, el a avut în față o statuie falsă, care nu semăna deloc cu el.

Lucrurile au fost duse la extrem, deoarece statuia-David avea 3 dinți, bărbia alungită și posteriorul exagerat de mare. Inițial, el a încercat să fie calm, dar când a realizat că statuia va fi publică, a răbufnit:

Ăsta nu sunt eu, nu arată ca mine. Doar la păr ne asemănăm. Nu puteţi pune aşa ceva în faţa stadionului. Vor veni din Londra şi părinţii mei, soţia mea, e ceva important pentru mine şi cred că şi pentru cei de la club. Am noroc că copiii mei nu vor fi aici, altfel ar fi început să plângă dacă ar fi văzut statuia asta”, a spus David.

James și oamenii din spatele camerei se amuzau copios, în timp ce Beckham devenea din ce în ce mai agitat.

În cele din urmă, statuia a fost distrusă „din greșeală” de un șofer care voia să aducă ceva pe stadion, clipă în care a David a spus: „Mi-ați făcut o favoare”.

Momentul a coincis cu cel în care Corden a ieșit din culise și i-a explicat fotbalistul cum totul a fost doar o glumă.Din ultimele 24 de ore
Inchide