PARTY Delia la 37 de ani – imagini de la petrecerea artistei

<span class='prepend'>PARTY</span> Delia la 37 de ani – imagini de la petrecerea artistei

Delia nu mai are nevoie de nicio introducere – este una dintre cele mai talentale artiste din România și o tipă foarte mișto: asumată, directă și plină de viață.

Este un om care se reinventează constant și nu ai cum să te plictisești de ea, pentru că vine mereu cu ceva nou, atât în plan muzical, cât și atunci când vine vorba de look-ul ei.

Delia a împlinit pe 7 februarie vârsta de 37 de ani și a sărbătorit momentul în club Vintage din București, alături de prieteni și apropiați.

Printre cei care i-au fost alături amintim pe: Alina Pușcău, Horia Brenciu, Andreea Esca, Alexandre Eram, Smiley, Marius Moga, Monica Munteanu, Giulia, Speak.

Dacă ești curios cum a fost la party, atunci te invităm să arunci un ochi pe imaginile de mai jos:

În ceea ce privește cadourile, Delia a dat câteva indicații caterincă în cadrul emisiunii „iUmor”, unde este jurată, alături de Cheloo și Mihai Bendeac:

Mi-aș dori cadouri folositoare. Am nevoie de dresuri de scenă, cosmetice, apă micelară, dischete demachiante, bețișoare demachiante, tratamente de păr, iar parfumurile mă bucură mereu.

Puteți să îmi luați peruci, pentru că le și colecționez, sau șepci, bonete, pălării cu borul mare, amplu și foarte drept.

Ce nu mai am eu și nu îmi place să cumpăr: detergent de vase, un ceainic inteligent sau măcar să fie drăguț. Primesc și vitamina C, magneziu și alte suplimente pe care trebuie să le ia un om sănătos.

Artista știe clar ce vrea și ce nu, așa că a complet lista de mai sus cu următoarele:

Nu-mi luați haine, pentru că nu o să-mi luați nimic drăguț, voi o să considerați că o să îmi luați ceva ce o să mi se potrivească și nu va fi așa!

Să nu îmi luați cadouri drăguțe cu valoare sentimentală, cum ar fi o broșă de la bunică și nici păpușele sau ursuleți, pentru că nu am ce să fac cu ei, de obicei se strâng în portbagaj.

Mi-aș dori lucruri pe care le pot folosi, consuma, de care mă pot bucura, nu doar să mă uit la ele.

Fin, elegant, așa cum ne place. Iar dacă vrei să o vezi și live, atunci află că Delia pregătește primul ei turneu național – „Acadelia”. Ce zici, te duci?

PS: Te lăsăm să dai play la piesa asta și să te bucuri de mesajul ei. Enjoy:Din ultimele 24 de ore
Inchide