Delia lansează single-ul “Rămâi” în colaborare cu The Motans

Delia lansează single-ul “Rămâi” în colaborare cu The Motans

Un nou single Delia bucură fanii din toată țara, o piesă de dragoste emoționantă, intensă, cu un videoclip puternic și sensibil în același timp.

Aflată în plin turneu național “Acadelia”, artista revine cu single-ul “Rămâi”, o colaborare cu The Motans.

Delia feat. The Motans – Rămâi

“Rămâi” a fost compusă de The Motans și Delia și produsă de Alex Cotoi, cu care cei doi artiști au mai lucrat pentru piese precum “Despablito”, “Da, mamă”, “Rămâi cu bine” sau “Înainte să ne fi născut”, “Friend Zone”, “Versus”.

Videoclipul piesei a fost filmat și regizat de Bogdan Păun și Alexandru Mureșan de la NGM Creative, concept The Motans.

View this post on Instagram

@themotans 🎬

A post shared by Delia (@delia) on

Echipa de beauty a Deliei este formată din Alex Abagiu (make-up), Livia Berceanu (hair) și Hilke Muslim (styling).

Iubirea în formele ei cele mai diverse te transformă și îl transformă și pe cel de lângă tine, devine o relație nocivă în care durerea își face loc și în care sentimentele devin incerte.

Delia dă întâlnire publicului din toată țara în primul turneu național “Acadelia”, o serie de concerte sold out care au avut loc în Timișoara, Craiova, Iași, Brașov, Galați, Bacău, Târgu-Jiu și Piatra Neamț, după cele trei evenimente sold out care au avut loc în toamnă la Sala Palatului din București.

View this post on Instagram

Hai suss..cu minee!!!🍬

A post shared by Delia (@delia) on

The Motans va susține primul concert de anvergură „The Motans Grand Concert”, pe 31 mai, la Arenele Romane, eveniment de la nu vor lipsi piesa de debut „Versus” care a devenit un adevărat fenomen pe piața muzicală, „Înainte Să Ne Fi Născut”, „Jackpot” sau „Weekend” ft. Delia, declarată piesa anului 2017, cu peste 25 de milioane de vizualizări pe YouTube.

The Motans a reușit de-a lungul timpului să creeze o conexiune aparte cu publicul, nu doar prin magia muzicii și a versurilor, ci și a imaginilor pe care le împletește perfect, dăruind experiențe în care oricine se poate regăsi.

Dintre invitații speciali anunțați deja la acest concert se numără Lucia și Irina Rimes.

Biletele pot fi achiziționate de aici.

„My Gorgeous Drama Queens” este primul album The Motans și a fost lansat pe 7 martie 2018. Printre piesele incluse pe album se numără „August”, „Nota de plată”, „Versus”, „Drama Queen”, „Friend Zone”, „1000RPM”, dar și „Weekend”.Din ultimele 24 de ore
Inchide