EMOȚIONANT: Ellen DeGeneres i-a premiat pe 2 dintre fanii săi preferați cu 1 milion de dolari

<span class='prepend'>EMOȚIONANT:</span> Ellen DeGeneres i-a premiat pe 2 dintre fanii săi preferați cu 1 milion de dolari

Ellen DeGeneres a schimbat radical viața unei familii din State. În timpul emisiunii sale, Ellen are obiceiul de oferi bani, bilete de avion, electrocasnice și tot felul de premii pe care oricine și le-ar dori. Însă, de-a lungul celor 16 sezoane ale emisiunii, nu a mai dat niciodată un premiu de 1 milion de dolari.

Acest lucru s-a întâmplat în cadrul emisiunii de pe 7 februarie, când Christi Daniels și Robert Daniels, doi dintre fanii emisiunii, care au mai câștigat în trecut premii mai modeste, au fost luați pe sus, cu tot cu cei 4 copii, și aduși în platoul de filmare.

Ellen a rămas impresionată de faptul că familia Daniels, chiar dacă trăiește de pe o zi pe alta, este extrem de generoasă și oferă din puținul ei și altora mai puțin norocoși.

Vă aflați aici pentru că urmează să facem ceva ce n-am mai făcut pentru nicio altă familie.”, le-a spus Ellen înainte ca un reprezentant Cheerios să apară de nicăieri cu un cec de în valoare de 500.000 de dolari. După ce le-a mai spus că acei bani sunt pentru ei, pentru a-și acoperi datoriile, pentru a-și cumpăra o casă mai încăpătoare și pentru a plăti studiile copiilor, Ellen le-a mai oferit un cec de 500.000 de dolari. Despre acesta din urmă, Ellen le-a spus că este pentru a-i ajuta să-și continue faptele bune, pentru a-i ajuta pe cei din jurul lor.

Dă-i play pentru 11 minute emoționante:Din ultimele 24 de ore
Inchide