ALINTĂTURI: Florin Călinescu către Andra: „să vorbească îmblânzitoarea de Măruți”

<span class='prepend'>ALINTĂTURI:</span> Florin Călinescu către Andra: „să vorbească îmblânzitoarea de Măruți”

Colegi pe platourile de filmare, Florin Călinescu și Andra își permit tot felul de glume, mai mult sau mai puțin acide. Cei doi sunt puși mai mereu pe șotii, iar întâmplarea de mai jos stă drept exemplu.

Te așteaptă o ediție de zile mari în această vineri, la emisiunea „Românii au talent”.

Începând cu ora 20.30, la PRO TV, vei avea ocazia să vezi concurenți cu aptitudini uimitoare, dar și momente inedite între jurați.

Spre exemplu, Andi Moisescu și-a serbat ziua pe platourile de filmare, în timp ce Andra și Florin Călinescu au avut parte de un schimb de replici delicios.

După ce actorul a luat-o la dans pe artistă, într-un moment care a ridicat publicul în picioare, a urmat un număr de o dificultate greu de imaginat și extrem de spectaculos.

Jurații au fost fascinați și uluiți de cele petrecute pe scenă, așa că nu trebuie să ratezi show-ul din această seară.

În timpul acestui moment extrem de complet, Călinescu a avut o replică amuzantă pentru Andra, mamă a doi copii (David și Eva), împreună cu soțul ei, Cătălin Măruță.

Pentru că și noi suntem în lumea circului, cum a spus mai tânărul meu coleg, eu fiind leul bătrân… După micul nostru căluț, poneiul nostru din această seară, să vorbească îmblânzitoarea de Măruți.

Este singura titulară din lume care are un număr foarte bine pus la punct și încărcat de suspans… de Măruți”, a spus Florin, cu zâmbetul pe buze.Din ultimele 24 de ore
Inchide