WTF: Fosta iubită a lui Tekashi 6ix9ine, mărturie tulburătoare despre agresiunile la care a fost supusă de rapper

<span class='prepend'>WTF:</span> Fosta iubită a lui Tekashi 6ix9ine, mărturie tulburătoare despre agresiunile la care a fost supusă de rapper

Fosta iubită a lui Tekashi 6ix9ine a oferit un interviu în care a vorbit despre agresiunile la care a fost supusă de rapper de-a lungul celor 7 ani de relație. Cei doi au împreună o fiică în vârstă de 3 ani.

Sara Molina le-a mărturisit celor de la The Daily Beast că a fost bătută și abuzată sexual de 6ix9ine (Danny Hernandez, pe numele său real) și a dat detalii tulburătoare despre 3 astfel de cazuri.

În primul, Sara a fost agresată timp de 2 ore, în timpul unei vizite pe care i-o făcuse în Dubai, unde rapper-ul a susținut un concert în luna octombrie a lui 2018.

„M-a luat la pumni din senin. Eram plină de sânge.”, își amintește Sara.

Ea a mai spus că a aflat mai apoi că Hernandez o bătuse pentru că avea impresia că ea îl înșela cu managerul lui, Kifano “Shotti” Jordan. În următoarea dimineață, Hernandez ar fi forțat-o să întrețină relații sexuale cu el, deși ea nu știa cum să facă să plece mai repede înapoi în New York.

Un alt incident a avut loc în luna aprilie a lui 2018, când Hernandez a bătut-o pe Sara în prezenta fiicei lor, lăsând-o cu fața tumefiată. De această dată, atacul a avut loc din cauză că Molina ar fi discutat cu o altă femeie care susținea că a rămas însărcinată cu Hernandez.

Un al treilea atac asupra ei a avut loc în luna noiembrie a lui 2018, după ce filmările pentru un videoclip al lui 6ix9ine cu Nicki Minaj și Kanye West au fost anulate din cauza unor împușcături.

Sara Molina nu a depus plângere împotriva lui Hernandez, nici în Dubai, nici în New York. Cu toate acestea, rapper-ul riscă câteva zeci de ani de pușcărie pentru alte 9 infracțiuni pentru care a pledat vinovat.Din ultimele 24 de ore
Inchide