MAGIC: Gemenele-minune au început cariera de modelling pe când aveau doar 6 luni – cum arată astăzi

<span class='prepend'>MAGIC:</span> Gemenele-minune au început cariera de modelling pe când aveau doar 6 luni – cum arată astăzi

Frumusețe naturală. Fascinație. O familie armonioasă. Și zeci de ședințe foto. Aceasta este povestea gemenelor care au avut primul contract de modelling când aveau 6 luni.

Ava Marie și Leah Rose Clements s-au născut prematur, pe 7 iulie 2010. Mama lor, Jaqi, povesteșteAu venit mai devreme cu 4 săptămâni jumătate, dar cunoscându-le ulterior personalitatea, înțeleg de ce. Chiar are sens să apară pe neanunțate, pregătite să înfrunte orice!”.

La puțin timp dupa nașterea lor, atât familia, cât și medicii, asistentele, oamenii de pe stradă au început să se minuneze de frumusețea lor și să îi întrebe pe părinți: „V-ați gândit cumva la modelling?

Părinții își amintesc că erau mereu opriți de tot felul de oameni care îi complimentau și le spuneau că gemenele-s direct din reviste.

După ce s-au făcut mai multe presiuni pe această tema, Jaqi și Kevin, soțul ei, au cedat și au semnat primul contract cu o agenție din Los Angeles. Gemenele aveau 6 luni.

Mamei i-a fost frică să nu le complice prea tare viața fetelor, să nu le fure din copilărie, așa că a hotărât să pună pe pauză ședințele-foto.

Jaqi a fost mereu puțin superstițioasă. Spune că 7 e numele ei norocos și nu crede că e o coincidență că gemenele s-au născut pe 07.07. În anul 2017 gemenele au împlinit 7 ani și atunci s-a întâmplat ceva magic.

Până la această vârstă, Ava și Leah au avut timp să își dezvolte personalitățile și hobby-urile. Adorau să danseze și să înoate. În acel an, Jaqi le-a întrebat dacă și-ar dori, pe lângă cursurile pe care le făceau deja, să se ocupe și de modelling.

View this post on Instagram

Cali girls

A post shared by Jaqi Clements (@jaqi_m_clements) on

Fetele deja cântau și dansau în fața amicilor, prietenilor, nu erau deloc timide. S-a ivit și ocazia perfectă: un vecin deschidea un magazin dedicat copiilor și avea nevoie de modele. Ghici cine a luat castingul?

Primele fotografii de prezentare au fost făcute chiar de Jaqi, în fața garajului de acasă. Își amintește că la început cele două nu se sincronizau deloc: Ava se uita în cameră, Leah rămânea pe gânduri cu privirea în altă parte, apoi una sărea, cealaltă se întorcea cu spatele.

Până la urmă, au semnat cu 2 agenții. Și au început să apară propunerile. A urmat explozia social media: contul de Instagram @clementstwins care în prezent are peste 1 milion de vizualizări.

2017 s-a dovedid a fi un an cu adevărat minunat pentru întreaga familie. Jaqi spune că a crezut mereu în semne, numere norocoase și că a avut mereu un feeling că acesta va fi un an norocos.

Ava și Leah au devenit din ce în ce mai faimoase, iar fratele lor mai mare, Chase, a început să aibă și el contracte cu aceeași agenție. În prezent este actor și model.

În prezent familia încearcă să găseasca un echilibru între orele petrecute la ședințele foto, vacanțe, timp liber și alte activități. Nu e deloc ușor și presiuni apar non-stop atât din mediul online, cât și din partea clienților.

Dar trebuie să recunoaștem cu toții că frumusețea tuturor membrilor acestei familii este fascinantă. Acum ne scuzați puțin, ne ducem puțin pe Insta să vedem ultimele postări ale fetelor.

Așa arată gemenele în prezent:

View this post on Instagram

My new favorite ❤️❤️ @sagaj

A post shared by Jaqi Clements (@jaqi_m_clements) onDin ultimele 24 de ore
Inchide