ULTIMĂ GENERAȚIE: George Buhnici și-a luat cea „mai deșteaptă” mașină din lume: „Încep să simt bucuria”

<span class='prepend'>ULTIMĂ GENERAȚIE:</span> George Buhnici și-a luat cea „mai deșteaptă” mașină din lume: „Încep să simt bucuria”

George Buhnici este pasionat de tehnologie, motiv pentru care și trăiește într-o casă de ultimă generație, inteligentă.

În prezent, prezentatorul emisiunii „I like it” de la PRO TV conduce o mașină inteligentă, integral electrică – el și-a cumpărat recent cel mai râvnit model de Tesla 3, cu auto-pilot, pe care l-a cumpărat din Germania.

El și-a achiziționat automobilul de la un dealer local și a avut noroc, deoarece importurile de mașini Tesla din Statele Unite reprezintă încă o raritate pentru Europa, iar Model 3 a ajuns momentan doar în Germania și Olanda.

George este extrem de fericit cu noua mașină și deja a parcurs 1000 de km cu ea, după cum a notat chiar el, pe blogul său:

Mă strofoc de câteva zile ca să spun acest lucru și nu există altă cale decât direct: Mi-am luat Tesla! Un Model 3 mai precis, cu unele dintre cele mai bune dotări.

Am promis, mi-am promis și i-am promis și Lorenei că singura mașină pe care o voi cumpăra de acum încolo va fi una electrică. Momentan nu cred că aveam o opțiune mai bună și m-am orientat către cei care au inovat acest segment.

Mai durează ceva până apar pe piață și ceilalți producători cu un produs finit și nu doar unul pe care apuc să îl conduc câteva ore dar care nu este disponibil decât peste un an. Și probabil mult prea scump pentru ce am nevoie.Din ultimele 24 de ore
Inchide