SPECTACOL: Horia Brenciu, obsedat de repetițiile pentru viitorul musical: „Mă trezesc cu ariile, mă culc tot cu ariile, le visez, iau masa eu ele”

<span class='prepend'>SPECTACOL:</span> Horia Brenciu, obsedat de repetițiile pentru viitorul musical: „Mă trezesc cu ariile, mă culc tot cu ariile, le visez, iau masa eu ele”

Mai e foarte puțin până când povestea florăresei Elizei Doolittle și a profesorului fonetician Henry Higgins va prinde din nou viață pe scena sălii Epika, de la Grand Cinema & More în Băneasa Shopping City.

Fie că este vorba despre interpretarea muzicală, despre actorie sau despre mișcare scenică, „My Fair Lady” înseamnă pentru artiști multe ore de repetiții, fiecare scenă disecată în amănunt și multă precizie.

După cum descriu chiar ei această perioadă, acum se bucură de ultimele interacțiuni în sala de repetiții, de munca depusă, dar și de momente de umor involuntar născut din interacțiunea cu colegii.

Horia Brenciu, una dintre noutățile acestui sezon, spune că s-a simțit privilegiat de propunerea de a-l interpreta pe morocănosul fonetician britanic și în ultimele luni a muncit foarte mult, atât alături de colegi și de regizorul Răzvan Ioan Dincă pentru a prinde toate nuanțele personajului, dar și acasă, unde profesorul Higgins a devenit parte din familia sa.

Mă trezesc cu ariile, mă culc tot cu ariile din My Fair Lady! Le visez, iau masa eu ele, fac duș cu ele, numai la ele mă gândesc. Copiii mei știu că atunci când tata se ceartă singur, în camera lui, își repetă doar rolul. De când mi s-a oferit partitura asta, n-am mai lăsat script-ul din mână, asta și pentru că mi-am dorit să ajung la nivelul artistic al colegilor mei: Adrian Nour, Ernest Fazekas, Irina Baiant, Ana Maria Georgescu, Anca Țurcașiu și mulți alții…

Pe lângă asta, exigența lui Răzvan Ioan Dincă, regizorul producției, este proverbială. Și dacă mai adaug și discuțiile muzicale pe care le am cu Daniel Jinga, ei bine, am tot atâtea motive să încerc să mă autodepășesc”. În plus, el vorbește și despre faptul că între el și Anca Țurcașiu, care o interpretează pe mama lui, există multe momente amuzante de fiecare dată. Totusi, „Trebuie să recunosc că ipostaza de mamă din MY FAIR LADY este o provocare atât pentru ea, cât și pentru mine. Încă de la prima repetiție, personajul dnei Higgins i-a ieșit perfect Ancăi. Sper să fie la fel de incitant și pentru spectatori și îi invit pe toți să ia parte la această frumoasă poveste a noastră, începând din 21 martie”, încheie artistul.

Care sunt aceste schimbări, ce alte surprize mai conține musicalul „My Fair Lady”; spectatorii vor afla săptămâna viitoare, la Grand Cinema & More din Băneasa Shopping City. Biletele pentru musicalul My Fair Lady sunt disponibile pe www.grandentertainment.ro, www.iabilet.ro și pe www.myfairladythemusical.ro. Cele șase spectacolele se vor juca astfel:

  • Joi, 21 martie, de la 20:00
  • Vineri, 22 martie, de la 20:00
  • Sâmbătă, 23 martie, de la 15:00 și de la 20:30
  • Duminică, 24 martie, de la 15:00 și de la 20:30


Din ultimele 24 de ore
Inchide