SPOTTED: În culise la Global Records| Alina Eremia „Îmi doresc să sparg barierele!”

<span class='prepend'>SPOTTED:</span> În culise la Global Records| Alina Eremia „Îmi doresc să sparg barierele!”

Alina Eremia e frumoasă, caldă, cântă din tot sufletul și are acest aspect de zână bună. O știm de la TV din „Pariu cu viața”, din telenovela „O nouă viață”, din Lala Band și din piesele lansate până acum.

Când am aflat că tocmai a semnat cu Global Records, am dat o fugă până la studio și am prins-o într-o pauză. Am stat puțin la povești despre surprizele pe care le pregătește.

De când am început colaborarea cu Global, din prima zi, am făcut muzică alături de foarte mulți compozitori talentați de aici. Mi-a făcut extrem de multă plăcere să petrec tot timpul ăsta în studio și să evoluez din punct de vedere al scrierii, compoziției muzicale în compania unor oameni care fac asta de mult timp și au deja multe hituri la activ, ne-a povestit Alina.

Foto: Koss Photography

Simt că există o evoluție, e un motiv de bucurie pentru mine. Am un vibe foarte bun în legătură cu asta, simt că am adunat mult conținut muzical. O să lansăm piesele rând pe rând, nu lăsăm nimic în sertar.

NOUTĂȚI: Ce nume sonore din industria muzicală românească au semnat cu Global Records

Când am intrat în cameră, am dat de hohote de râs: E o atmosferă funny, dar și proactivă aici la studio. De multe ori, colegii mei sunt puși pe șotii. După ce ai stat și te-ai concentrat, ai pus multă energie, îți iei o pauză ca să îți dai un refresh și apoi să intri cu mintea limpede înapoi în studio. Și dacă prin alte părți pauza înseamnă liniște – aici e un stand-up comedy. Sunt o grămadă de glume bune, ne distrăm, nici nu ne dăm seama când trec orele. Asta e partea frumoasă: fac ceea ce îmi place și ies lucruri bune.

Alina, de ce Global Records?

Apreciez foarte mult că toți oamenii de la Global sunt puși pe treabă, nu pierd timpul – de-astea ne potrivim așa bine. Și eu sunt la fel de ambițioasă și îmi doresc să fac performanță, să spargem barierele.Din ultimele 24 de ore
Inchide