TRUE STORY: Inna – „Avionul se ducea foarte repede în jos, am crezut că ne prăbușim.”

<span class='prepend'>TRUE STORY:</span> Inna – „Avionul se ducea foarte repede în jos, am crezut că ne prăbușim.”

Se pare a hot-topicul sezonului este ZBORUL. Avioane, defecțiuni, senzori, piloți, accidente. Dacă până acum nu îți era frică, parcă începi să îți pui unele întrebări când trebuie să pleci în următoarea vacanță.

Dar ce se întâmplă cu artiștii care au concerte în toată lumea și zboară de cel puțin 3 ori pe săptămână? Ce relație au ei cu zborul? Ai putea crede că e activitatea lor preferată, mai ales că stau mai mult în aer, decât pe pământ.

Well, ca să ne lămurim, am sunat-o pe Inna, care are în jur de (stați puțin să calculăm)…160 de zboruri pe an și am întrebat-o mai multe. Artista ne-a spus: „Mi-e frică de zbor. De fiecare dată. Cel mai inconfortabil mă simt la decolare, nu îmi place deloc viteza. ”

Apoi am pornit la povești despre turbulențe, aterizări forțate, escale.

Peripeții cu avionul

De-a lungul timpului, am avut mai multe aterizări bruște. E ceva care se întâmplă foarte des în aeroporturile aglomerate – avioanele stau la coadă pentru a ateriza. Am pățit asta cel mai des în Istanbul. Iar dacă unul dintre piloții celor 10-15 avioane care așteaptă în aer e gata să aterizeze mai repede, poate coborî brusc, ca să ia locul altcuiva. Așa de tare m-am speriat când am pățit asta – avionul se ducea foarte repede în jos și nimeni nu știa DE CE. Am crezut că era ceva în neregulă, că ne prăbușim. Abia la sol ne-a explicat ce se întâmplase.

Iar în Mexic, în orașe precum Chihuahua – se aterizează numai cu turbulențe de aer cald, e o normalitate pentru ei.

Cel mai nasol zbor

„…a fost acum 1 lună de zile când am zburat din turneul din Australia. Am mers de la Sydney la Tokyo, apoi de la Tokyo la L.A. – tot drumul a fost PLIN de turbulențe. Nu am avut nicio clipă de liniște.”

Cel mai lung zbor

De 4-5 ori pe an merg în America și fac în jur de 13-15 ore. Cel mai lung zbor cred, totuși, că a fost Santiago de Chile – Paris – 16 ore.

Ce zbor urmează?

Acum am concert pe 22 martie în Dubai și îl iau pe tata cu mine. Acum lui îi este foarte frică de zbor și o să trebuiască să îl încurajez eu.

Mama mea e la polul opus, nu ii este frică absolut deloc, se simte în largul ei in aer.

Tips and tricks de la INNA

De obicei, e bine să zbori dimineața, să ai loc cât mai în față – turbulențele se simt ceva mai slab, să fie o companie de încredere, ca să te poți simți în siguranță.

De curând, INNA a susținut un turneu în Statele Unite ale Americii și Canada, turneu care a inclus 9 concerte în Montreal, Long Island, Washington DC, Los Angeles, Seattle, San Francisco, Scottsdale, Miami și Chicago.

INNA a performat în peste 800 de concerte, are peste 4.9 milioane de abonați pe YouTube, peste 3.9 miliarde de vizualizări pe YouTube, peste 11 milioane de fani pe Facebook, 1.5 milioane de fani pe Twitter și 2.5 milioane de fani pe Instagram.Din ultimele 24 de ore
Inchide