LIFE: Justin Bieber se tratează pentru depresie

<span class='prepend'>LIFE:</span> Justin Bieber se tratează pentru depresie

Justin Bieber, chiar dacă a devenit recent soț și este într-o relație fericită alături de Hailey Baldwin, trece prin momente nu chiar ușoare.

Artistul suferă de depresie, iar surse apropiate lui au dezvăluit celor de la People că el se tratează pentru această boală și că starea lui psihică nu are nicio legătură cu mariajul în care se află.

Într-un interviu complex pe care l-a oferit, alături de soția lui, celor de la Vogue, Justin a vorbit deschis despre perioada în care era dependent de Xanax.

Am făcut o groază de lucruri de care mi-a fost rușine și cred că am luat Xanax tocmai de asta. Au fost vremuri în care garda mea de corp venea noaptea să mă verifice și să vadă dacă mai am puls sau nu”, a povestit Bieber.

Sursele spun că vedeta se confruntă cu problema celebrității, iar asta pentru că a intrat în lumea showbiz-ului încă de când era doar un puști.

La 15 ani a devenit faimos, iar acum, la 24 de ani, încearcă să stea cât mai departe de public.

Justin pare foarte trist și obosit. Se luptă cu aceste stări de ceva vreme. Nu are legătură cu Hailey, iar el este foarte fericit alături de ea. Este vorba despre o altă problemă cu care se confruntă la nivel psihic.

Are ajutor de calitate în jurul său și primește tratament. Are încredere că se va simți mai bine cât de curând. Toată faima pe care a avut-o l-a schimbat. A avut acces la absolut orice și în jurul lui au fost oameni care spuneu „da” la orice”, a spus una dintre surse.Din ultimele 24 de ore
Inchide