CONFESIUNE: Justin Bieber vorbește deschis despre starea sănătății lui mintale

<span class='prepend'>CONFESIUNE:</span> Justin Bieber vorbește deschis despre starea sănătății lui mintale

Justin Bieber nu este genul care să devină sensibil în mediile sociale, dar ultima sa postare de pe Instagram ne-a arătat că există și excepții.

În ultima vreme, au apărut tot mai multe știri despre artist și faptul că se luptă cu depresia, în căutarea unui tratament.

Mai multe surse au spus celor de la People că „Justin arată obosit și deprimat. Nu i-a fost ușor.

Foto ilustrativ

Chiar dacă au oferit un interviu complex celor de la Vogue, Bieber și soția lui, Hailey Baldwin, nu au dat detalii despre starea sănătății lui mintale.

În schimb, cântărețul a postat o imagine cu el, Kanye West și Scooter Braun în timp ce se rugau, în dreptul căreia a notat:

Am vrut doar să vă țin la curent cu starea mea și sper că cele de mai jos vor rezona cu voi. Nu mi-a fost ușor în ultima vreme. M-am simțit complet deconectat și ciudat.

Întotdeauna îmi revin, așa că nu sunt îngrijorat, însă am vrut să vă dau un semn de viață și să vă rog să vă rugați pentru mine. Dumnezeu are credință și rugăciunile voastre chiar fac minuni.

Starea depresivă a lui Justin nu are legătură cu relația lui de iubire, ci cu probleme emoționale și ideea de faimă.

Mai exact, cu faptul că este urmărit la fiecare pas și nu mai are absolut deloc intimitate, lucru despre care a vorbit și în 2017.

Citește și:

Justin Bieber se tratează pentru depresie

Tot ce vrei să știi despre Justin & Hailey Bieber – interviul fantastic pe care l-au dat celor de la VogueDin ultimele 24 de ore
Inchide