VIDEO: Macaulay Culkin nu crede că Michael Jackson ar fi fost pedofil

<span class='prepend'>VIDEO:</span> Macaulay Culkin nu crede că Michael Jackson ar fi fost pedofil

Michael Jackson este pe buzele tuturor, din cauza documentarului realizat de HBO, „Leaving Neverland”, în care doi bărbați îl acuză pe regretatul artist de pedofilie.

Macaulay Culkin, actorul recunoscut din seria filmelor „Singur acasă”, a fost bun prieten cu Michael și, dacă-ți mai aduci aminte, a participat și în cadrul video-ului „Black Or White”.

Bogdan Ioan, cel mai viralizat câștigător de la Vocea României:„Michael Jackson mi-a schimbat viața”

În cadrul unui interviu acordat recent, Culkin a vorbit deschis despre acuzațiile de pedofilie aduse Regelui Pop.

Cred că este tipul de prietenie pe care lumea o contestă doar pentru că el era una dintre cele mai cunoscute persoane din lume.

M-a contactat pentru că mi se întâmplau multe lucruri majore într-un timp scurt. Cred că s-a identificat cu asta.

În timp ce HBO lansa documentarul despre abuzurile făcute de Michael Jackson minorilor, reprezentanții săi au lansat online concertul susținut de MJ la București

Macaulay a spus despre Michael că era un om extrem de blând și de amuzant și povestește cum mereu a fost tratat „normal” de el.

Nimeni din școala catolică la care mergeam nu știa prin ce trec, iar el a înțeles perfect pentru că a trăit exact aceeași experiență. Simțeam că nu mai sunt singur în treaba asta.

Noul documentar despre Michael Jackson e atât de tulburător, încât e posibil să te duci la psiholog după ce-l veziDin ultimele 24 de ore
Inchide