POEZIE CONTEMPORANĂ: Marcel Iureș vs abi – „Rege pă România”

<span class='prepend'>POEZIE CONTEMPORANĂ:</span> Marcel Iureș vs abi – „Rege pă România”

Există deja o tradiție în cadrul emisiunii Morning Glory, prezentată de Răzvan Exarhu la Rock FM – celebrul actor Marcel Iureș recită versuri din piese/poezii patriorice, clasice sau contemporane românești.

Este o adevărată plăcere să-l ascultăm pe Iureș cum dă valoarea unor melodii precum „Șoferul de la ONT” de Luigi Ionescu sau „La Școală”, melodia trupei Genius.

Te invităm să vezi cum a reușit să transforme populara piesă „Lasă-mă papa la mare”, semnată de Andre, dar cireașa de pe tort este dată de un moment recent, unul în care Marcel a interpretat piesa lui abi – „Rege pă România”.

Puștiul de 18 ani a făcut senzație în trapul românesc atunci când a lansat melodia „Papuci Gucci”, iar noua lui piesă a generat peste 8 milioane de vizualizări pe Youtube.

„Rege pă România” are un flavour nou și inedit, iar dacă ești curios cum sună din gura lui Iureș, atunci dă un play la clipul de mai jos:

Despre Marcel Iureș:

Marcel Iureș a primit de două ori titlul de cel mai bun actor de teatru din România. Activitatea sa artistică este legată în principal de teatru.

Din 1995, Marcel Iureș este președinte al Fundației Cultural Artistice Teatrul ACT, punând bazele celei de-a doua scene independente de teatru din România.Din ultimele 24 de ore
Inchide