TRUE STORY: Mark Stam ne-a arătat ce mesaje a primit în privat pe Instagram

Ne-am văzut cu Mark Stam și l-am rugat să ne arate ce mesaje private a primit pe Instagram.

Artistul le-a citit fără probleme, după cum poți vedea și tu în clipul de mai sus.

Vezi reacțiile fanilor la cea mai recenta piesă lansată de Mark, „Nesimtit”. Tu ce mesaj i-ai transmite artistului?

Background Mark:

Mark Stam este un cântăreț și compozitor originar din Republica Moldova, care s-a lansat în martie 2017. Acest proiect muzical a fost conceput de către label-ul SpoialaBrothers și tânarul Marius Stamatin (aka. Mark Stam).

Mark spune că își dorea să devină artist încă din copilărie și că este un autodidact. Astfel, el a învățat canto și chitară singur, urmărind canalul YouTube.

În 2013 a participat la show-ul „Moldova are Talent” și după apariția sa pe YouTube a fost contactat de SpoialaBrothers cu propunerea de a începe un proiect muzical.

Luna martie 2017 a marcat lansarea primului single, „A murit iubirea”, urmat de piesa în limba engleză ,,Days are coming”, în luna iulie a aceluiași an și de „Doar noi” în luna noiembrie, care a depăsit 4,8 milioane de vizualizări pe YouTube.

Anul 2018 i-a adus lui Mark colaborarea cu Alina Eremia pentru această piesă, iar noua variantă, în featuring, a înregistrat peste 13 milioane de vizualizări pe YouTube.

Single-ul „Impar” a fost #1 în topul Shazam România, #2 în topurile radio din România și #1 în topurile TV din România luni la rând și a acumulat peste 17 milioane de vizualizări pe YouTube. „Vina mea” a fost, de asemenea, un hit și a adunat până acum 5,1 milioane de vizualizări.Din ultimele 24 de ore
Inchide