WOW: McGregor a povestit cum un luptător român l-a accidentat înainte de meciul cu Khabib

<span class='prepend'>WOW:</span> McGregor a povestit cum un luptător român l-a accidentat înainte de meciul cu Khabib

Ion Pascu, luptător român de MMA, a făcut parte din echipa care l-a ajutat pe Conor McGregor să se pregătească pentru meciul cu Khabib Nurmagomedov. Și se pare că, fără să vrea, românul l-a accidentat pe irlandez.

Ambii luptători au povestit cum s-a întâmplat totul și e destul de amuzant. Într-un interviu acordat publicației Irish Daily Mirror, Pascu a declarat că, într-o sesiune de sparring, McGregor l-a prins cu faimoasa sa lovitură de stânga:

Faceam sparring și uitasem să-mi pun proteza, așa că pumnul său a ateriza adânc în dinții mei, care au lăsat o urmă vizibilă pe unul dintre degete.

Și McGregor a povestit despre acest incident într-un interviu:

„Făceam sparring cu tipul ăsta, Bombardierul [Pascu], și i-am aterizat o lovitură curată, iar dintele lui s-a înfipt în pumnul meu. Dintele unui alt bărbat îmi intrase în pumn. Bun venit la bătaie! La bătaia adevărată!”

Pascu a mai glumit, spunând că el a ieșit cel mai rău din toată treaba, pentru că dinții l-au durut mai tare pe el, decât l-a durut pe McGregor mâna.

Ion „Bombardierul” Pascu se pregătește pentru următorul său meci din Bellator, împotriva lui Logan Storely, care va avea loc pe 15 februarie, și se antrenează constant cu McGregor.Din ultimele 24 de ore
Inchide