ULTIMELE PREGĂTIRI: Meghan Markle nu va mai fi văzută în public o perioadă

<span class='prepend'>ULTIMELE PREGĂTIRI:</span> Meghan Markle nu va mai fi văzută în public o perioadă

Meghan Markle, soția prințului Harry, este însărcinată în luna a VII-a cu primul ei copil, dar asta nu a oprit-o din a-și duce la îndeplinire obligațiile sale regale.

După ce ducesa de Sussex a participat luni la slujba Commonwealth Day din cadrul Westminster Abbey, alături de familia regală, fanii au început să se întrebe dacă evenimentul marchează și ultimele sale apariții în public, înainte de a deveni mamă.

Meghan and Harry today Watch Video https://www.youtube.com/watch?v=FTIoiK-AYGc

Publicată de Meghan, Duchess of Sussex pe Luni, 11 martie 2019

Răspunsul este mai complicat de atât, deoarece, chiar dacă va mai dura o vreme până o vom revedea pe Meghan în public, ea nu este pregătită să ia o pauză de la muncă.

Obligațiile sale publice s-au încheiat, dar încă nu a intrat în concendiu de maternitate. Meghan va continua să muncească în spatele scenei și va avea întâlniri în privat”, a spus o sursă de la Curte.

Pe lângă aceste treburi profesionale, Ducesa și Harry plănuiesc să se mute de la Kensington Palace la Frogmore Cottage din Windsor.

Dacă ești curios cum s-a îmbrăcat Meghan Markle la ultimele sale apariții în public, atunci ești invitatul nostru să admiri imaginile din material.Din ultimele 24 de ore
Inchide