EMISIUNE TV: Mesajul lui Jojo după despărțirea de Asia Express: „Este o linie fină între real și ireal atunci când privești un reality show”

<span class='prepend'>EMISIUNE TV:</span> Mesajul lui Jojo după despărțirea de Asia Express: „Este o linie fină între real și ireal atunci când privești un reality show”

Jojo și Paul Ipate au părăsit emisiunea „Asia Express” din cauza problemelor de sănătate.

Condiția lui Paul Ipate s-a agravat și se confrunta cu riscuri foarte mari.

„Eu am o operație la spate de acum șase ani, dar care a fost ținută sub control. Vă dați seama, dacă nu aveam încredere în mine, nu aș fi venit aici, dar chiar nu mai pot continua. Inițial nu am crezut că e atât de grav. Am făcut un RMN și mi-a spus că dacă mai car rucasul ajung în câteva zile la operație. Și dacă mai merg fără să car, doar amân, tot la operație ajung. Îmi este imposibil să mai continui”, a dezvăluit Paul.

Despărțirea de Asia Express nu a fost deloc ușoară pentru cei doi, mai ales că și-au dorit extraordinar de mult participarea în cadrul show-ului.

După ce au părăsit emisiunea, Jojo a scris și e pe pagina ei de Facebook un mesaj în care spunea că Paul e bine, dar în care spunea și că există o linie fină între real și ireal atunci când privești un reality show:

Dragii nostri, multumim pentru toata sustinerea voastra in aceasta perioada. Iubirea , compasiunea, toleranta si…

Publicată de Jojo – Cătălina Grama pe Duminică, 24 martie 2019

În orice caz, Jojo e fericită că a ajuns acasă, la copii, și că viața lor a reintrat în normalitate.Din ultimele 24 de ore
Inchide