Messenger a lansat funcția prin care poți șterge mesajele trimise din greșeală

Messenger a lansat funcția prin care poți șterge mesajele trimise din greșeală

Ți s-a întâmplat vreodată să dai un mesaj pe Facebook Messanger și apoi să regreți imediat cele făcute? Sau să fi greșit destinatarul? Ei bine, dacă răspunsul este da, atunci află că lucrurile au devenit puțin mai simple în prezent.

Messenger a început să aplice funcția prin care-ți permite să ștergi mesajele trimise din greșeală, atât din contul tău, cât și din contul interlocutorului sau grupului în care te aflai.

Așa cum te așteptai, ai la dispoziție un timp limitat – 10 minute de cât ai dat Send. După trecerea celor 10 minute, funcţia de ştergere este dezactivată.

Pentru a pune în aplicare noua funcție, trebuie să apeși mesajul Remove și să răspunzi dacă vrei să ștergi mesajul doar din aplicația ta sau și din fereastra tuturor destinatarilor.

Însă, spre deosebire de WhatsApp, toată treaba asta nu este o operaţiune incognito, iar destinatarul sau destinatarii vor vedea o notificare care-i înştiinţează că un mesaj a fost şters din conversaţia respectivă.

Noua opțiune, promisă de Facebook încă din noiembrie 2018, a început să fie implementată și va fi disponibilă tuturor, în următoarele săptămâni.



Din ultimele 24 de ore
Inchide