DA SAU NU? Nicoleta Nucă ne-a spus adevărul: este sau nu însărcinată?

Nicoleta Nucă a fost subiectul unei controverse mondene în presa de la noi – este sau nu însărcinată?

Pentru a lămuri zvonurile și a opri răspândirea de fake news, artista din Republica Moldova s-a oprit pe la noi în redacție, pentru a ne spune adevărul și a discuta pe seama acestui subiect.

Relaxată și foarte bine dispusă, Nicoleta ne-a mărturisit că singura sarcină pe care o are momentan este cea cu burgerii sau orice alt fel de mâncare.

Nu o să fiu mămică, cel puțin nu acum. Nu e nimic acolo, e doar burtică de la un kg, două în plus, pentru că pentru mine e iarnă și eu mănânc. Sunt o mare gurmandă și iubesc mâncarea. Cred că sunt însărcinată cu mâncarea. Ăștia ar fi copiii mei – burgerii.

În ceea ce privește o viitoare sarcină, cântăreața a spus că vrea să devină mămică, dar nu în viitorul apropiat.

Cu siguranță se va întâmpla asta la un moment dat, dar nu acum. Momentan mă bucur de mine, de relația mea, de cariera mea, de corpul meu. Când se va întâmpla asta voi anunța, pentru că este un lucru frumos să fii însărcinată, să faci un copil – nu este nicio rușine la mijloc. Credeți-mă, când se va întâmpla, eu voi fi prima care va anunța”, ne-a spus Nucă.

Nicoleta recunoaște că deși presa mondenă a scris despre ea că se simte pregătită, nu a spus asta niciodată, ci doar faptul că-și dorește o familie, iar asta pentru că așa a fost crescută, cu ideea de familie foarte puternic dezvoltată în mintea ei.

View this post on Instagram

💖💖💖

A post shared by Nicoleta Nuca (@nicoletanuca) on

Îmi doresc o familie, îmi doresc un copil. Am declarat că îmi doresc să adopt foarte mult – iar asta pentru că am așa o idee, că a adopta un copil și a-l iubi ca pe al tău este o dovadă de iubire supremă. Așa că, la momentul potrivit, se va întâmpla și asta. Și îmi doresc să și adopt 2, 3, 4, cine știe câți?

Nicoleta Nucă este o tipă asumată și a vorbit foarte franc despre acest subiect. Ne-a spus că a învățat pe pielea ei cum toate se întâmplă la timpul lor:

Toate se realizează atunci când destinul, acea forță supremă sau Dumnezeu, fiecare ce crede, te simte că ești pregătit pentru a înfrunta acel pas și consecințele pozitive sau negative care-l urmează. Trebuie să te mulțumești cu ce ai și să tinzi spre ceva mai mult.

Cât despre știrile de acest gen, Nicoleta spune că nu le mai pune la suflet, așa cum făcea la începutul carierei. Acum, alături de iubitul ei, se amuză copios pe seama acestora, deoarece a căpătat imunitate la fake news.

Iubitul a aflat odată cu mine despre acest articol și s-a amuzat. Noi ne amuzăm foarte mult când citim astfel de știri. Își dă seama că așa este să fii într-o relație cu o artistă și înțelege.

Nico a fost sunată și de mama ei cu privire la știre, dar au râs împreună, deoarece, așa cum ne spune chiar ea: „mama ar fi aflat prima.

Nu e prima oară

Nicoleta ne-a povestit că nu este prima oară când se confruntă cu o astfel de știre. În urmă cu jumătate de an, același subiect a fost adus în vizorul publicului, iar asta pentru că…a fost prinsă într-un cadru nereușit.

Ce să vezi, artiștii sunt oameni și ei, au carne și dacă ne tăiem curge sânge. Suntem oameni absolut normali – ne îngrășăm, mai slăbim, mai avem unghiuri proaste atunci când facem o poză. În cazul respectiv, eram pe scenă, cântam – cine cântă, știe că respirația este diafragmală, adică atunci când tragi aer în piept se umflă burtica și pare mai mare decât e cazul. Și uite cum m-au prins fix în cadrul ăla: unde luam fix o gură de aer.

View this post on Instagram

🖤❤️

A post shared by Nicoleta Nuca (@nicoletanuca) on

În toată povestea asta, Nicoleta este foarte mândră de fanii ei:

Fanii mei, adevărații fani, nu prea urmăresc gossip-ul. Nu am fost bombdardată cu mesaje de la ei și asta mă bucură, pentru că înseamnă că oamenii care mă urmăresc, mă urmăresc pentru ceea ce fac eu și nu pentru a afla detalii despre viața mea personală. Cunoscându-mă de atâta vreme, știu că sunt foarte deschisă și sinceră. Plus de asta, s-au obișnuit cu faptul că atunci când se întâmplă ceva eu anunț.

Ea este conștientă de statutul de artist și de faptul că viața ei nu mai este una totalmente privată. O tipă autentică până la capăt:

Viața de artist implică și partea asta. Trebuie să-ți asumi că anumite lucruri se vor afla despre tine și, la un moment dat, mai devreme sau mai târziu, le vei împărtăși cu publicul – cel puțin momentele importante.

În plan muzical, Nicoleta „crește copilași muzicali” și pregătește o piesă în colaborare cu Vescan și abia așteptăm să o ascultăm!

View this post on Instagram

🎶🎶 Photo: @diana.oprisan

A post shared by Nicoleta Nuca (@nicoletanuca) onDin ultimele 24 de ore
Inchide