ASUMARE: Nicoleta Nucă se iubește fix așa cum e și vrea ca și tu să faci la fel

<span class='prepend'>ASUMARE:</span> Nicoleta Nucă se iubește fix așa cum e și vrea ca și tu să faci la fel

Mulți sunt cei care uită că și artiștii sunt oameni și au zile proaste sau zile mai bune, așa cum avem toți. E mai ușor să arăți cu degetul și să judeci o persoană publică, dar asta nu înseamnă că ești îndreptățit să faci asta.

Nicoleta Nucă este cel mai bun exemplu în acest caz: presa mondenă din România a scris despre cântăreață că este însărcinată, pentru simplul motiv că a fost văzută îmbrăcată mai larg, într-o zi în care ieșea de la prânz, alături de iubitul ei.

Artista ne-a confirmat special că nici nu se pune problema să fie mămică în viitorul apropiat, deși va dori asta la un moment dat, iar singura sarcină pe care o are este cea cu burgerii.

Nucă este o tipă foarte directă și asumată, iar asta ne place – într-o societate care este gată să te pună la zid dacă nu te încadrezi în niște standarde superficiale, uite că există și oameni care sparg tiparele.

E grav să te îngrași în ziua de azi, nu ai voie să te îngrași un pic sau să te îmbraci în haine largi. Știu că nu sunt o slăbănoagă trasă prin inel și faptul că o haină largă mă arată puțin mai plinuță, dar îmi place să mă simt confortabil”, ne spune Nicoleta.

Artista se iubește și se place fix așa cum e, mesaj pe care-l transmite și celor din jur.

Sunt o mare gurmandă și iubesc mâncarea. Ce să vezi, artiștii sunt oameni și ei, au carne și dacă ne tăiem curge sânge. Suntem oameni absolut normali – ne îngrășăm, mai slăbim, mai avem unghiuri proaste atunci când facem o poză.

Poate dacă ne concentrăm mai mult pe lucrurile care contează și mai puțin pe aparențe, atunci și viața noastră va fi mai plină de sens, nu crezi?

În ceea ce o privește pe Nucă, vedeta mărturisește că de mică a fost învățată să mănânce bine, iar asta nu este nicio problemă, mai ales că-i place și o face fericită.

Fac sală, fac sport, dar e iarnă, oameni suntem. Plus că eu sunt adepta plăcerilor culinare, mereu am fost. Sunt obișnuită de mică să mănânc bine. Mama a gătit foarte bine, apoi am locuit mulți ani în Italia, unde se știe că mâncării lor n-ai cum să-i reziști. Mi-am obișnuit papilele gustative să simtă mereu plăcere prin ceea ce mănâncă”, concluzionează Nicoleta.

Între timp, ni s-a făcut și nouă foame, așa că ne ducem să ne bucurăm de ceva yummy, ceea ce-ți dorim și ție. Poftă bună!Din ultimele 24 de ore
Inchide