NEW: Noul clip al Arianei Grande, Break Up with Your Girlfriend, are un sfârșit care o să te bage în ceață

<span class='prepend'>NEW:</span> Noul clip al Arianei Grande, Break Up with Your Girlfriend, are un sfârșit care o să te bage în ceață

La miez de noapte, Ariana Grande și-a lansat noul album „Thank U, Next”, iar acesta a venit la pachet cu un videoclip pentru piesa Break Up with Your Girlfriend, I’m Bored.

Înainte de lansare, s-a tot speculat că piesa ar fi despre cum Ariana l-a despărțit pe Big Sean de Jhené Aiko, dar, chiar dacă inițial ar fi fost așa, noul clip îi dă un cu totul alt înțeles.

Sfârșitul acestuia a reușit să bage internetul în ceață și a generat tot felul de teorii. Însă, înainte de a ți-le prezenta, dă-i play, ca să nu ne acuzi de spoilers:

Așadar, „the girlfriend” din clip este, de fapt, „the boyfriend”, iar Ariana își dorea să plece acasă cu tipa, chiar dacă pe toată durata clipului ai trăit cu impresia că pe tip dorește să-l despartă.

Există două teorii pe care fanii le tot învârt pe social media:

  1. Ariana Grande le spune fanilor, într-un mod mai subtil, că este bisexuală.
  2. Mesajul clipului este, de fapt, unul de love yourself, pentru că tipa pe care Ariana ar lua-o acasă îi seamănă izbitor – are chiar și un tatuaj în formă de lună în spatele urechii stângi, identic cu al Arianei.

Cea de-a doua teorie este mult mai plauzibilă. După moartea lui Mac Miller (vara lui 2018), cu care Ariana a avut o relație de 2 ani, și despărțirea destul de recentă de David Peterson, ar fi cel puțin ciudat ca Ariana să-și dorească să transmită lumii că e bisexuală.Din ultimele 24 de ore
Inchide