DE VĂZUT: Noul clip Generația 99 – BOOM: „Lăsați orice problemă în spate, dați play la piesă și bucurați-vă de viață”

<span class='prepend'>DE VĂZUT:</span> Noul clip Generația 99 – BOOM: „Lăsați orice problemă în spate, dați play la piesă și bucurați-vă de viață”

Avem clip nou nouț de la Generația 99 – adică Spania și Stireanu.

Proiectul ce a căpătat anul trecut amploare, cumuland peste 12 milioane de vizualizări la piesa ‘Două limbi’, lansează astăzi un nou single și videoclip. ‘BOOM’, este compus de către cei doi artiști ce formează proiectul, Spania si Stireanu, alături de Costin Bodea, acesta fiind responsabil și pentru producție.

Cu un vibe fresh, pozitiv și o poveste despre cum să înfrunți obstacolele vieții – piesa si clipul se încadrează perfect în categoria urbana, zonă în care se regăsește o intreagă generație.

Despre mesajul clipului si al piesei, Spania ne-a declarat:
Piesa BOOM este o stare de spirit care ar trebui abordată în fiecare zi ca să putem trece cu mai multă ușurință peste orice impediment. Este și despre pozitivitate în general, puterea aceea pe care o găsim în noi că să putem fi pozitivi printre toate chestiile rele pe care oricum toată lumea le înfruntă. Piesa a ieșit natural, a ieșit și clipul blană … BOOM.

Stireanu ne-a povestit:

Piesa asta e despre noi, cum suntem noi, aproape mereu și cum cred că ar trebui să fie toți românii, aproape mereu. Toți românii întâmpină probleme și cred că cel mai bine ar fi să le lase în spate așa cum spunem noi în refren, iar în rest este despre vibe-ul nostru de concert, vibe-ul de zi cu zi, despre noi în general. Așa că lăsați orice problemă în spate, dați play la piesă și bucurați-vă de viața asta așa cum este ea!

Iar acum, puțină liniște să vedem clipul!Din ultimele 24 de ore
Inchide