ALERTĂ: Olivia Steer a fost declarată pericol public de către autoritățile române

<span class='prepend'>ALERTĂ:</span> Olivia Steer a fost declarată pericol public de către autoritățile române

Olivia Steer este renumită pentru faptul că promovează nevaccinarea. De curând, după ce Ministerul Sănătății a declarat că în România e epidemie de gripă, vedeta a publicat pe Facebook o „reţetă naturistă a vaccinului antigripal”.

Într-o intervenție la un post de televiziune, Raed Arafat (șeful Departamentului de Situaţii de Urgenţă) a ținut să atragă atenția că astfel de reţete-minune antigripale reprezintă o dovadă de iresponsabilitate și pun în pericol vieţile oamenilor.

Usturoiul şi ceapa nu ştiu ce efect pot avea. Sunt sănătoase, dar asta nu înseamnă că vor crea imunitate împotriva unei boli care poate ucide. […] Acest lucru este o superficialitate şi o gândire care nu poate decât să pună viaţa în pericol, viaţa copiilor tăi sau a rudelor tale“, a declarat Arafat.

De asemenea, el a mai spus că vaccinul este singurul care duce la crearea unor anticorpi care combat virusul când intră în corpul uman, iar ceapa și usturoiul n-au cum să facă așa ceva.

În momentul în care majoritatea populaţiei nu se mai vaccinează, atunci încep să apară epidemiile grave şi încep să apară decesele într-un număr foarte mare. Vaccinurile, până acum, au salvat sute de mii de vieţi şi au prevenit milioane de îmbolnăviri, de foarte multe boli.”, a completat Arafat.

Cu alte cuvinte, Raed Arafat a declarat-o pe Olivia Steer un pericol public, ale cărei sfaturi dăunează grav sănătății.Din ultimele 24 de ore
Inchide