CAZ ȘOCANT: Peste 1600 de turiști, filmaţi pe ascuns în camerele de hotel – totul era transmis live pe internet

<span class='prepend'>CAZ ȘOCANT:</span> Peste 1600 de turiști, filmaţi pe ascuns în camerele de hotel – totul era transmis live pe internet

Un caz șocant a ieșit la suprafață zilele trecute: peste 1600 de turiști au fost filmați pe ascuns în camerele de hotel. Imaginile erau transmise în direct pe internet, contra unui abonament lunar.

Totul s-a întâmplat în Coreea de Sud, țară în care acest tip de fetiș s-a transformat într-un adevărat fenomen, devenind o adevărată problemă. Drept urmare, au fost formate echipe speciale de poliţişti, pentru a detecta și rezolva aceste cazuri.

Camerele video erau ascunse în uscătoarele de păr, în decodoarele TV sau în dulapuri și erau foarte greu de detectat cu ochiul liber. Astfel de dispozitive au fost descoperite în peste 30 de hoteluri din zece oraşe din Coreea de Sud.

Mii de oameni sunt înscriși pe site-uri care fac live streaming din camerele de hotel, spionându-i ilegal pe turiștii care nu bănuiesc nimic. Abonamentul lunar pe astfel de site-uri ajunge la 45 de dolari.

Doi bărbaţi au fost arestaţi, dar fenomenul este într-o continuă expansiune.

Mai mult de 6400 de plângeri pentru filmare ilegală au fost înregistrate în Coreea de Sud în 2017.Din ultimele 24 de ore
Inchide