PREMIERĂ: Prestige Orchestra și-a lansat primul videoclip de Ziua Îndrăgostiților: „Piesa Amândoi este inspirată din trăirile noastre”

<span class='prepend'>PREMIERĂ:</span> Prestige Orchestra și-a lansat primul videoclip de Ziua Îndrăgostiților: „Piesa Amândoi este inspirată din trăirile noastre”

Iuliana și Costin Ghinea, fondatorii Prestige Orchestra, singurul one band show din România, au decis să-și declare încă o dată dragostea prin intermediul versurilor piesei „Amândoi”, pentru care au și filmat primul lor videoclip.

Despre cum au ajuns la acestă piesă, cei doi au declarat:

Amândoi este inspirată din trăirile noastre și sperăm să fie primită cu bucurie, așa cum o dăruim noi. Am scris versurile în seara de Crăciun, acasă, unde revenim foarte rar, dar cu dor. Această poveste nu este doar despre noi. Este despre fiecare îndrăgostit și jumătatea lui.”

Videoclipul piesei „Amândoi” este unul inedit și poate fi vizualizat aici:

Cei doi s-au cunoscut acum 11 ani la un eveniment, iar în 2013 s-au și căsătorit. Ceea ce este acum o trupă de referință în materie de entertainment, în componența căreia se află 30 de artiști, a pornit de la o mică formație de doar trei membri.

Componența Prestige Orchestra este impresionantă: din band fac parte 10 instrumentiști de elită cu studii în domeniu și concerte în toată lumea alături de artiști consacrați (tobe, chitară bass, chitară solo, pian, trompetă, trombon, saxofon, nai, acordeon, percuție), cabaretul, format din șase balerine profesioniste, și un grup folcloric format din cinci membri vocali și șase dansatori profesioniști care aduc picătura de folclor autentic din toate colțurile țării.Din ultimele 24 de ore
Inchide