ULTIMUL SEZON: Primul trailer pentru sezonul 8 din Game of Thrones – 22 de milioane de oameni l-au văzut în 24 de ore

<span class='prepend'>ULTIMUL SEZON:</span> Primul trailer pentru sezonul 8 din Game of Thrones – 22 de milioane de oameni l-au văzut în 24 de ore

Mai e o lună până când cel mai popular serial din istorie își va lansa ultimul sezon și abia acum avem parte de primul trailer pentru sezonul 8 din Game of Thrones.

Ce ne arată acest prim trailer? Că vom avea parte de niște bătălii de proporții, pentru că vedem cum se pregătesc armatele din toate regatele. Se pune mare accent pe acest detaliu: toată lumea se pregătește de luptă.

Totodată, și dragonii sunt scoși la înaintare, ceea ce înseamnă că ei vor avea un rol esențial în lupte.

Mai vedem că anumite persoanje cheie vor reveni, dar și că Jon Snow îl va încăleca pe Rhaegal, dragonul care poartă numele tatălui său natural.

De asemenea, primul trailer pentru GOT8 a devenit viral instant. În mai puțin de 24 de ore, peste 22 de milioane de oameni au dat play, iar la fiecare refresh, numărul de vizionări crește cu câteva mii vizualizări.

Știm și că sezonul 8 va avea doar 6 episoade, fiind cel mai scurt sezon de până acum. De asemenea, Casey Bloys, șeful HBO, a spulberat zvonurile care susțineau că fiecare episod va avea o lungime de 2 ore. Totuși, vestea bună e că vor fi mai lungi ca de obicei.Din ultimele 24 de ore
Inchide