AMINTIRI: Selly ne-a povestit despre prima sa prostie usturătoare

<span class='prepend'>AMINTIRI:</span> Selly ne-a povestit despre prima sa prostie usturătoare

Chiar înainte de a-și serba majoratul, Selly ne-a răspuns la 22 de întrebări, dar acolo, în acel interviu, nu se regăsește și povestea sa despre prima palmă pe care a primit-o de la mama sa.

Întrebat care a fost cea mai mare năzbâtie pe care a făcut-o când era mic și cum ai fost pedepsit, Selly a avut un moment de sinceritate și ne-a povestit o întâmplare de la 4 ani.

INTERVIU: 22 de întrebări cu Selly: „Am tot timpul să greșesc”

„Îmi aduc aminte care a fost prima și printre singurele palme pe care le-am luat vreodată de la mama. Tocmai ne întorsesem dintr-o vacanță de la mare. Aveam în jur de vreo 4 ani și pe atunci se făceau poze cu aparatul pe film. La câteva zile după ce ne-am întors, mama m-a găsit cu degetele micuțe băgate fix într-un aparat de genul ăla. Stricasem filmul complet, au mai recuperat doar vreo 2-3-4-5 poze. Atunci am primit prima palmă mai forță pe care am luat-o de la mama. A fost cu stil, a fost cu efect, mi-a dat-o razant (râde).”

SMART: Selly, despre societatea românească și schimbarea în bine: „Ar trebui să încercăm să stârpim atitudinea asta”Din ultimele 24 de ore
Inchide