SURPRIZA Show cu surprize pentru Delia, de ziua ei – cine a urcat pe scenă alături de artistă

<span class='prepend'>SURPRIZA</span> Show cu surprize pentru Delia, de ziua ei – cine a urcat pe scenă alături de artistă

Delia a împlinit 37 de ani pe 7 februarie, motiv pentru care și-a serbat ziua alături de prieteni și apropiați într-un club din București. Poți vedea aici imagini de la party.

A doua zi, artista a continuat petrecerea la Berăria H, locul unde a ținut concertul „Dulce aniversare”. Ea a avut parte de o groază de surprize, despre care nu știa absolut nimic.

Pe scenă au urcat pe rând Carla’s Dreams, The Motans, Nick (ex N&D), Macanache și UDDI și au cântat împreună hiturile pe care le-au interpretat de-a lungul vremii precum “Cum ne noi”, “Weekend”, “Ipotecat”, “Vino la mine”.

N-a lipsit nici sora ei, însărcinată în 8 luni – cele două au cântat împreună piesa „Cine m-a făcut om mare”, într-un moment emoționant.

Delia a primit flori și acadele, iar toată echipa a avut grijă să se simtă bine și să aibă parte de un spectacol pe care să-l țină minte.

Și pentru că tot vorbim de dulciuri, artista se pregătește de primul ei turneu național – „Acadelia” – iar toate detaliile despre show le poți citi aici.Din ultimele 24 de ore
Inchide