MĂRTURISIRE: Sophie Turner, interpreta Sansei Stark din Game of Thrones, vorbește deschis despre propria sexualitate

<span class='prepend'>MĂRTURISIRE:</span> Sophie Turner, interpreta Sansei Stark din Game of Thrones, vorbește deschis despre propria sexualitate

Sophie Turner este cunoscută datorită rolului său din Game of Thrones – ea o joacă pe Sansa Stark în seria produsă de HBO, iar recent a oferit un interviu celor de la Rolling Stone.

Sophie are doar 23 de ani, dar deja este logodită cu Joe Jonas (29 de ani). Este extrem de îndrăgostită și fericită, motiv pentru care a vorbit sincer despre propria sexualitate, cât și despre viața ei sentimentală.

Cred că atunci când găsești persoana potrivită, pur și simplu știi asta. Simt că am un suflet mai bătrân decât vârsta mea. Simt că am trăit îndeajuns astfel încât să știu asta. Am întâlnit mulți băieți și multe fete, astfel încât acum să fiu sigură de ceea ce vreau.

Întrebată despre partea cu „fetele”, Sophie a răspuns foarte natural:

Toată lumea experimentează. Face parte din procesul de creștere. Iubesc un suflet, nu un gen.

Sophie pare că știe foarte bine ce vrea, așa cum a spus și într-un interviu acordat recent celor de la Marie Claire:

Este minunat să fii logodit. Nu e ca și cum am realizat ceva, dar mi-am găsit persoana mea, așa cum ar fi fost să găsesc casa pe care o iubesc și în care aș vrea să locuiesc mereu. Este un sentiment de pace care vine odată cu găsirea acestei persoane. Dar există și o motivație care vine odată cu dezvoltarea carierei.Din ultimele 24 de ore
Inchide