Spania ’99 lansează piesa YA

Spania ’99 lansează piesa YA

Cea ma recentă piesă a lui Spania ’99 este un reggaeton cu mix între română și spaniolă pe versuri. Ceea ce transmite titlul este să trăiești momentul, “YA” însemnând “acum”.

Spania ’99, pe numele său real Andrei Mateos, este un tânăr spaniol, crescut în România, cunoscut pentru trupa sa – „Generația ’99” și hit-ul online „Două limbi”, melodie care a generat peste 12 milioane de vizualizări pe YouTube.

Creează muzică inspirată din povestea complicată a vieții sale, pe care o îmbină cu influențe flamenco (ritmurile țării sale native) combinate cu cele de hip-hop și urban-rap specifice Europei de Est, locul unde mama lui s-a născut.

Melodia „Aprinde-l, tata” este o provocare din partea artistului pentru tatăl lui absent – îl invită să stea la un fum împreună și să vorbească despre viața pe care au petrecut-o separat.

‘BOOM’, este compus de către cei doi artiști Spania si Stireanu care formează Generația ’99, alături de Costin Bodea, acesta fiind responsabil și pentru producție.

Cu un vibe fresh, pozitiv și o poveste despre cum să înfrunți obstacolele vieții – piesa si clipul se încadrează perfect în categoria urbana, zonă în care se regăsește o intreagă generație.

La doar 19 de ani, Spania ’99 și-a dezvoltat propria filozofie de viață, iar versurile sale reprezintă platforma prin care el își face cunoscut mesajul către public, în cel mai sincer și direct mod posibil.
Din ultimele 24 de ore
Inchide