NEW: That was Quick despre noua sa piesă, Karaka: „S-a născut din prea multă oboseală sau poate prea multă distracție”

<span class='prepend'>NEW:</span> That was Quick despre noua sa piesă, Karaka: „S-a născut din prea multă oboseală sau poate prea multă distracție”

Încă de la primele secunde, îți poți da cu ușurință seama că noua piesă a lui That was Quick trezește instantaneu cheful de mers în club.

De fapt, asta a fost și intenția lui Quick, producătorul ei: „Karaka s-a născut din prea multă oboseală sau poate prea multă distracție”, declară el.

Ascultă Karaka aici.

Pasionat de ceea ce face, Quick e de părere că toate lucrurile ies mai bine atunci când ele reușesc să se îmbine firesc și cu momentele amuzante.

„Asta ar trebui să însemne până la urmă munca în studio – distracție. Uneori poate e bine să te detașezi de tot și să lași pur și simplu vocea interioară să vorbească, adică vibe-ul. Pentru noi, Karaka înseamnă zâmbete și vibe-uri bune și sperăm ca și vouă să vă trezească aceleași sentimente”, mai spune Quick.

That was Quick este celebra semnătură a producătorului, prin intermediul căreia mixează distracția cu nonconformismul. Oricine aude la începutul unui track That was Quick știe că trebuie să se aștepte la ceva diferit, care îi va crea senzații puternice. Quick a simțit dintotdeauna că merită să-și îndrepte eforturile creative în direcția muzicii.

Artist și producător complex, el jonglează cu o mare varietate de stiluri, de la hip hop și trap până la house sau reggaeton, transformându-și fiecare melodie într-un potențial hit.

În 2018, Quick a reușit să se impună cu mai multe hituri în Youtube Trending și produce pentru artiști precum 5Gang – cel mai viral proiect din România – sau Carla’s Dreams, cel mai influent artist din țară.Din ultimele 24 de ore
Inchide