WINTER IS COMING: The Night King din „Game of Thrones” vine în România

<span class='prepend'>WINTER IS COMING:</span> The Night King din „Game of Thrones” vine în România

Nu doar ultimul sezon din „Game of Thrones” va apărea în această primăvară în România, ci însuși The Night King – conducătorul white walker-ilor din serial.

Vladimir Furdik, actorul care îl interpretează pe The Night King, va veni la East European Comic Con pe 25 și 26 mai.

Furdik este renumit pentru cascadoriile din filme precum „The Huntsman: Winter’s War”, „Exodus: Gods and Kings”, „Thor: The Dark World” și „Skyfall”.

De fapt, chiar așa a și început actorul de origine slovacă colaborarea cu HBO: în calitate de consultant în cascadorii pentru „Game of Thrones”. Apoi el a ajuns să-l interpreteze pe celebrul și misteriosul personaj The Night King.

Ultimul sezon din „Game of Thrones” va avea premiera la HBO și HBO GO pe 15 aprilie, iar serialul se va sfârși cu o bătălie finală între armata morții, condusă de Night King, și armata oamenilor, condusă de Jon Snow și Daenarys Targaryen.

Așadar, Vladimir Furdik se alătură actorilor Robert Picardo („Stargate”, „Star Trek: Voyager”), Nicholas Brendon („Buffy The Vampire Slayer”) și Adam Brown („The Hobbit”, „Pirates of the Caribbean”). Evenimentul va avea loc la Romexpo în weekendul 24-26 mai.

De asemenea, se pare că nu va fi singurul personaj din „Game of Thrones” care va veni la East European Comic Con.Din ultimele 24 de ore
Inchide