LOVE: Tot ce vrei să știi despre Justin & Hailey Bieber – interviul fantastic pe care l-au dat celor de la Vogue

<span class='prepend'>LOVE:</span> Tot ce vrei să știi despre Justin & Hailey Bieber – interviul fantastic pe care l-au dat celor de la Vogue

Una dintre relațiile faimoase care fac furori în presa internațională este cea dintre Justin Bieber și Hailey Baldwin.

Cei doi s-au căsătorit în septembrie 2018, după 12 săptămâni de când s-au cuplat, iar acum, într-un interviu amplu oferit celor de la Vogue, vedetele au vorbit despre căsnicie, viață și ce au mai făcut în ultima vreme.

Justin și Hailey apar pe coperta celebrei publicații, într-un pictorial realizat de faimoasa fotografă Annie Leibovitz.

Artistul a avut mari emoții în timpul discuției cu jurnalistul Rob Haskell, iar asta pentru că nu a mai dat interviuri lungi de peste 2 ani, din vremea în care și-a lansat albumul „Purpose”.

În vara lui 2017, după 150 de concerte în peste 40 de țări, Bieber și-a anulat ultimul concert din turneu din cauza unei depresii puternice.

Am fost foarte depresiv în turneu. N-am vorbim public despre lucrurile astea și încă procesez multe dintre lucrurile pe care nu le-am vorbit. Eram foarte singur și aveam nevoie să iau o pauză”.

Putem înțelege de ce a vrut un time-out, mai ales că abia face 25 de ani, dar lucrurile trăite au fost copleșitoare – de la copilăria cu o mamă depresivă și un tată cu probleme de furie și până la teribilismul adolescentin, nopțile pierdute și toate excesele făcute. Acum, el spune că a lăsat toate astea în spate.

El povestește cum îi vine greu să aibă încredere în oameni, deoarece are senzația că toți vor ceva de la el. I-a venit greu să aibă și încredere în Hailey (tânăra soție de numa’ 22 de anișori), dar încearcă să-și rezolve problemele.

EA vs EL

Sunt complet diferiți unul față de altul. Ea și-a petrecut 12 ani din viață făcând balet, a făcut școala acasă în New York și nu s-a atins niciodată de vreun drog, deoarece cred că este vulnerabilă către dependențe (tatăl ei a avut o problemă majoră cu cocaina înainte ca ea să se nască, dar acum este clean de peste 30 de ani). Este foarte pasională, puternică și sigură pe ea.

El este sensibil, emoțional și se lasă guvernat de sentimente.

Eu sunt cel instabil emoțional. Mă lupt să-mi găsesc liniștea, simt că-mi pasă prea mult și vreau ca lucrurile să fie bune și oamenii să mă placă. Hailey este foarte logică și structurată, calități de care am nevoie. Am nevoie de stabilitate, iar ea îmi oferă asta.


Justin și regăsirea de sine

Artistul a renunțat la muzică pentru a deveni bărbatul pe care nimeni nu l-a învățat cum să fie.

Am succes de la vârsta de 13 ani, așa că n-am avut șansa să aflu cine sunt mai presus de ceea ce făceam. Am avut nevoie de timp să mă evaluez – cine sunt, ce vreau de la viața mea, de la relațiile mele, cine vreau să devin – lucruri pe care le pierzi din vedere atunci când ești băgat complet în industria muzicală.

El și-a adus aminte de când avea 16-18 ani și se simțea foarte încrezător, motiv pentru care a devenit și foarte arogant. Apoi a urmat căderea și o perioadă în care abuza de Xanax, în care bodyaguardul său venea să-l verifice noaptea, pentru a vedea dacă mai are puls sau nu.

Justin nu a mai luat droguri din 2014, iar Hailey este foarte mândră de el:

Am vrut să știu că e fericit, bine și în siguranță. Sunt foarte mândră de el, mai ales că a reușit fără să facă parte dintr-un program, iar asta mi se pare extraordinar. Cred că, în unele moduri, este un miracol ambulant.

Viața casnică

În vara lui 2018, cei doi au hotărât să se mute împreună, într-o casă de lângă Toronto. Merg la terapie de cuplu, dar așa află cum să comunice unul cu altul. Uneori evită discuții aprinse, iar alteori se ceartă, dar fără a uita să fie buni unul cu altul.

Să te cerți e bine. Nu biblia ne învață să fim drepți unul cu altul? Nu vrem să ne pierdem unul pe altul. Nu vrem să spunem ceva greșit, așa că ne luptăm cu emoțiile noastre și cum să le controlăm, lucru care mă scoate din minți pentru că tot ce vreau este să mă exprim, în timp ce ei îi vine foarte greu să facă asta.

Hailey vorbește despre cum decizia de a se căsători cu el i-a adus foarte mult hate din partea oamenilor și cum simte o presiune din partea lor ca relația să nu le meargă. Însă mărturisește că nimeni nu știe cât de serioasă a fost când a luat decizia de a se căsători și cum s-a rugat nonstop pentru liniște, pentru că-l iubește pe Bieber foarte mult.

Justin și viața sexuală

Când au hotărât să înceapă relația, în iunie 2018, Justin era într-un proces de celibat – nu mai făcea sex, deoarece considera că este singurul viciu pe care nu apucase să-l controleze. Având și o deschidere către religie, artistul a considerat că asta-l va aduce mai aproape de Dumnezeu.

Nu ne cere să nu facem sex de dragul Lui, pentru că vrea tot felul de reguli. El încearcă să ne protejeze de durere. Cred că sexul poate provoca foarte multă durere. Uneori, oamenii fac sex pentru că nu se simt îndeajuns de bine sau pentru că nu au încredere în ei.

Și femeile și bărbații fac asta. Am vrut să fac asta și să fiu mai aproape de Dumnezeu, deoarece am considerat că-mi fac bine la suflet. Și cred că Dumnezeu m-a binecuvântat cu Hailey pentru asta. Sunt beneficii și primești recompense pentru comportamentul bun.

Pe scurt fie zis, cam de asta s-au și căsătorit, deși Justin mai adaugă ceva:

Când am văzut-o în iunie, pur și simplu am uitat cât de mult o iubesc și mi-e dor de ea și ce impact pozitiv a avut asupra vieții mele. Pur și simplu mi-am dat seama că asta căutam.

Traiul în DOI

Pe lângă toate astea, cei doi iubesc să petreacă timp împreună, să se uite la filme, să asculte muzică și să danseze în bucătărie. Justin îți dorește ca Hailey să fie mai relaxată și să nu se mai simtă acest adult înainte de vreme.

Cred că putem fi căsătoriți și în continuare să ne distrăm și să ne bucurăm de adolescență. Ăsta este un subiect despre care vorbim acum.

Hailey oferă o altă perspectivă:

Vreau să fac lucrurile să meargă bine și să aveam această relație sănătoasă. Suntem tineri și învățăm din mers. Nu voi sta aici și nici nu voi minți că este totul magic. Întotdeauna va fi greu, dar este o alegere. Nu simți asta zilnic.

Nu te trezești în fiecare zi și spune – sunt îndrăgostită nebunește și tu ești perfect. Nu despre asta e vorba într-o căsnicie. Dar este și ceva minunat la mijloc – dorința de a lupta pentru ceva și de crește împreună cu persoana de lângă tine.

Suntem foarte tineri, iar asta ne sperie, deoarece ne vom schimba foarte mult. Dar suntem determinați să ne susținem unul pe altul. La final de zi, e prietenul meu cel mai bun și nu mă satur de el.

Oh!Din ultimele 24 de ore
Inchide